Přejít k hlavnímu obsahu

allen končí, dennis oficiálním pátým hráčem SK

5. 4. 2011 | 01:43 Counter Strike 1.6
Organizace SK Gaming se loučí s dlouholetou oporou Jimmy "allen" Allénem, který se rozhodl po pěti letech hraní skončit a zaměřit se na svou, v komunitě doposud zcela neznámou, chorobu.Spekulace, které se v posledních dnech vyrojily okolo švédského hvězdného lineupu, byly dnes oficiálně potvrzeny. Jimmy "allen" Allén, dlouhodobý pilíř týmu, se rozhodl ukončit svou profesionální kariéru a dává přednost svému zdraví a vlastnímu životu.
Výchozí obrázek

Organizace SK Gaming se loučí s dlouholetou oporou Jimmy "allen" Allénem, který se rozhodl po pěti letech hraní skončit a zaměřit se na svou, v komunitě doposud zcela neznámou, chorobu.

Spekulace, které se v posledních dnech vyrojily okolo švédského hvězdného lineupu, byly dnes oficiálně potvrzeny. Jimmy "allen" Allén, dlouhodobý pilíř týmu, se rozhodl ukončit svou profesionální kariéru a dává přednost svému zdraví a vlastnímu životu.


Jako člen vítězného týmu po akci Global Challenge L.A (foto:sk-gaming)

"Ahoj všichni! Po pěti odehraných letech v barvách SK jsem se rozhodl ukončit svou kariéru. V poslední době jsem se díky nemoci necítil opravdu dobře a to se následně podepsalo i na mých výkonech v SK. Sám jsem si zvolil, že odehraju evropské finále IEM 5 v lednu i přesto, že jsem se necítil opravdu dobře. Rozhodl jsem se tedy dát si pauzu a zaměřit se na svou nemoc. Doufám, že se jednoho dne vrátím a chtěl bych poděkovat SK Gaming a všem mým spoluhráčům za ty překrásné roky a všem přeji hodně štěstí do budoucna," prozradil Jimmy ve svém vyjádření na stránkách SK Gaming.

Jimmy se do týmu zapracoval jako sedmnáctiletý nadějný mladík, to když se k SK připojil po boku tehdy velmi známého Mattiase "SnajdaN" Andersena.

Sestava SK Gaming pro rok 2011 tak vypadá následovně,

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Dennis "dennis" Edman
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Johan "face" Klasson
{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlström

Zdroj: HLTV
Štítky: SK Gaming