Přejít k hlavnímu obsahu

Oblíbení x6core se vrací v původní sestavě

Po několikaměsíční abstinenci se na Call of Duty 4 scénu vrací Petr "Eltronx" Šafarčík a znovu poskládal svůj známý tým x6core, navážou na předchozí úspěchy?
Výchozí obrázek

Po několikaměsíční abstinenci se na Call of Duty 4 scénu vrací Petr "Eltronx" Šafarčík a znovu poskládal svůj známý tým x6core, navážou na předchozí úspěchy?

Hráče x6core jsme v minulosti vídali u týmů jako Destory, IPTeam, Represents, 4DICTED, nebo nejčerstvěji NecroRaisers, kde tým působil až do konce svého aktivního hraní. Jak už jsem ale naznačil, teď jsou všichni zpátky v téměř původní sestavě, poslední personální změnou je příchod Miroslava "artyz" Diška, který se do týmu vrací téměř po roce. Tým budeme moci opět sledovat na rozličných online i LAN turnajích, v uplynulém roce se x6core představili mimo jiné i na offline finále World GameMaster Tournament.

Eltronx a X3on za NecroRaisers
Eltronx a X3on v barvách NR. Foto: x6core.cz
"Ahoj kamarádi, kteří nás máte tak rádi :-) důvodu proč jsme se vrátili zpět na scénu je hned několik,
za 1. Ghostovi a Homerovi už rostou vousy, takže lépe zapadají do týmu,
za 2. Nemohli jsme se dívat na aktuálni stav české scény, kde je to jedna nula za druhou,
za 3. Bohužel v našem oblíbenem disco clubu zavedli vstup od 18, takže nemáme kde s Artym chodit, tudíž jsme si řekli, že by nebylo na škodu postřílet pár panáčků.
Poslední a řekl bych, docela dost zásadní důvod je fakt, že X3onovi skončili veškeré bany na CB,ESL,PB,GV atd. a dokonce našel peníze na prodloužení trial verze svých cheatů. Co se týče plánů do budoucna, rozhodně chceme každý prodat své auto a koupit za ně společný VW Transporter v maximální výbavě, takže na lanky budem moct jezdit jak se nám zlíbí, což je fajn, nemyslíte? Já jen doufám, že zase nezpůsobíme velký rozruch, chtěl bych ještě upozornit na to, že autogramy rozdáváme až po skončení LAN."

Na závěr přikládám na Eltronxovu žádost malý inzerát:

"GhOsT hledá nějakou pěknou štěbajznu, ovšem pozor, musí mít TeamSpeak3 (v případě, že bude pěkná je ochotný přejít na mumble) a hlavně nesmí to být nOObitchka (nejlépe nějaká eSubatchka)." Sestava x6core Petr "Eltronx" Šafarčík Lukáš "X3on" Pater Miroslav "artyz" Dišek Michael "HoMeeeR" Dolejší Daniel "[G]host" Vosáhlo

Sestava x6core

{#Česká Republika} Petr "Eltronx" Šafarčík
{#Česká Republika} Lukáš "X3on" Pater
{#Česká Republika} Michael "HoMeeeR" Dolejší
{#Česká Republika} Daniel "GhOsT" Vosáhlo
{#Česká Republika} Miroslav "artyz" Dišek