Přejít k hlavnímu obsahu

Barciska odchází, eSuba ladies mění!

19. 4. 2011 | 08:23 Counter Strike 1.6
Dívčí česko-slovenská sestava nejlepší tuzemské organizace mění ve svém středu jednu hráčku. Znenadání se od týmu odpoutala Bára "Barciska" Dolejšová, která se rozhodla pro svůj vlastní život mimo elektronický sport. Kdo se "vrací" do starého domova?
Výchozí obrázek

Dívčí česko-slovenská sestava nejlepší tuzemské organizace mění ve svém středu jednu hráčku. Znenadání se od týmu odpoutala Bára "Barciska" Dolejšová, která se rozhodla pro svůj vlastní život mimo elektronický sport. Kdo se "vrací" do starého domova?

Jak to vypadá u eSuby? Minulý víkend se sličné slečny zúčastnily MSI LanCraft Spring 2011, kam dojely holky v šestičlenné skupině. Holkám se v poslední době víceméně dařilo a vypadalo to, že tato sestava by mohla pospolu vydržet delší čas. To se ale nestalo, neboť vlastní život se stal důležitější pro jednu z členek kádru, pro Báru "Barcisku" Dolejšovou. Ta tak opouští eSuba Ladies, kde strávila opravdu dlouhou dobu a vypracovala se společně se svými kamarádkami na pozici české holčičí jedničky.


Barciska (úplně vlevo) ještě minulý víkend oblékla dres eSuby

Jak okomentovala odchod kapitánka týmu Jana "jance" Kozáková? "Nikdo z nás nečekal, že by Barciska odešla. Bylo to pro celý náš tým nečekané a většinu z nás to i naštvalo.Ani jedna z nás si není příliš jistá pravým důvodem jejího odchodu, ale nejpravděpodobnější je, že nezvládala veškeré aktivity a povinosti, které chtěla.Tímto jí chci poděkovat za ty měsíce co s námi hrála a popřát hodně štěstí v životě," prozradila Jana, která zároveň uvítala i novou spoluhráčku a bývalou členku eSuby. "Na tuto situaci jsme byly nucené reagovat pokud možno co nejrychleji, tak jsme začaly okamžitě hledat náhradu.Naštěstí jsme našly "staronovou" hráčku, Hanu "Hannah" Slabou, která se mnou hrála v minulých eSuba.ladies a v poslední době, před svou měsíční inactivitou, hájila barvy Asus ladies.Jsme rády, že do svého týmu můžem přivítat zkušenou hráčku, která bude určitě jen přínosem."

Hana "Hannah" Slabá, jedna z nejmladších CS 1.6 hráček u nás svůj příchod okomentovala následovně, "Ze začátku chci poděkovat holkám za tuhle možnost, opět hrát v “mateřském” teamu eSuba. Hráčkám z ASUS držím palce, ať se neustále zlepšují, i když už nepatřím mezi jejich 5. Myslím si, že jim to jde moc dobře. Každopádně měla jsem teď menší pauzu, což byl důvod, proč jsem přestala hrát v dosavadním teamu. Při návratu jak se říká, jsem byla na správném místě ve správný čas. Esubytchky po leavu Barbory Dolejšové sháněly náhradu a já jim vyhovovala. Těším se, až se sehrajeme a začneme hrát. Doufám v to, že výsledky budou pro nás všechny příjemně překvapující."

Sestava eSuba.Ladies

{#Česká Republika} Jana "jance" Kozáková
{#Česká Republika} Dominika "Dominica" Luzarová
{#Slovenská Republika} Danka "D4NK44" Nagyová
{#Česká Republika} Nikolka "faz0lka" Hrachová
{#Česká Republika} Michaela "Nikkuska" Havlíčková
{#Česká Republika} Hana "Hannah" Slabá

Zdroj: eSuba
Štítky: eSuba.ladies