Přejít k hlavnímu obsahu

DotaCraft #3 - Sněhurka a Hawr1x v akci

Toto útery, po týdením odkladu z důvodu přerušení vysílání, proběhne 3. díl DotaCraftu. V pořadu standartně nebudou chybět host a v druhé části komentovaná hra. 04.03.2011 21:15 Spolu s Hawr1xem přijede do studia také nejznámější česká hráčka Doty a zároveň bývalá členka eSuba CoD4 Ladies Bára 'Sněhurka' Pešková.
Výchozí obrázek

Toto útery, po týdením odkladu z důvodu přerušení vysílání, proběhne 3. díl DotaCraftu. V pořadu standartně nebudou chybět host a v druhé části komentovaná hra.

DotaCraft

04.03.2011 21:15 Spolu s Hawr1xem přijede do studia také nejznámější česká hráčka Doty a zároveň bývalá členka eSuba CoD4 Ladies Bára 'Sněhurka' Pešková.

Minule jste měli možnost vidět jednoho z předních českých hráčů Karela 'reejda' Zpěváka. Tentokrát nás nenavštíví žáadný hráč Doty, ale významná osoby české progamingové scény - Pavel 'Hawr1x' Kymla.

V pořadu zhodnotíme proběhlý mezihernový turnaj, podíváme se, co náš čeká příští víkend na LanCraftu, vyzpovídáme Hawr1xe a v ideálním případě vám pustíme dokončenou reportáž z březnového MH. Kromě toho se podíváme na všechny aktuální Dota projekty na PLAYzone a nastíníme vám naše plány pro blízkou i vzdálenou budoucnost. Samozřejmě také pro ty, co nekontrolují průběžné dění na cz/sk dota scéně, určitě přineseme i krátké shrnutí proběhlých událostí. Určitě se máte na co těšit!

Dále se snažíme vyhovět našim fanouškům na FB, a proto komentovaná hra nebude tentokrát očima observora, ale v zápase se ClayM4n ujme role jednoho z hráčů.

Nezapomeňte tedy dnes od 19:00 na PLAYzoneTV!

Chcete mít vždy aktuální info o dalších dílech? Připojte se k nám na Facebook stránce DotaCraftu.