Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack Summer s dotací 11 tisíc EUR

21. 5. 2011 | 17:58 Counter Strike 1.6
Organizáztoří DreamHack Summer oznámili, že se na nadcházejícím letním turnaji bude bojovat o prize money převyšující €11,000!DreamHack MSI Championship pobere 12 celků, které budou rozděleny do dvou skupin a následně první tři týmy z obou skupin postupují do single elimination pavouka.
Výchozí obrázek

Organizáztoří DreamHack Summer oznámili, že se na nadcházejícím letním turnaji bude bojovat o prize money převyšující €11,000!

DreamHack MSI Championship pobere 12 celků, které budou rozděleny do dvou skupin a následně první tři týmy z obou skupin postupují do single elimination pavouka.

Ukrajinská jednička, tým Natus Vincere, je jakožto vítěz loňského DreamHack Winter automaticky pozván do hlavního turnaje. Dvě místa jsou rezervovány pro týmy z BYOC kvalifikace, konající se přímo na místě ve švédském Jönköpingu. Další sloty dostanou vítězové španělské kvalifikace a kvalifikace v Beneluxu.

Ceny pro DreamHack Summer

1. místo - €6,715
2. místo - €3,350
3. místo - €1,120

Organizátoři také oznámili fakt, že se na turnaji konaném ve dnech 18. - 21. června, bude opět hrát mapa, která byla speciálně vybrána pro DreamHack Winter 2010, jakožto oživení pro hráče i diváky, konkrétně mapa de_mirage.

Zdroj: HLTV
Štítky: dreamhack