Přejít k hlavnímu obsahu

Version switcher krok za krokem

Návod krok za krokem jak používat version switcherVersion switcher (dále jen VS) je program, který dokáže měnit verzi Warcraftu dle vaší potřeby. Data možných verzí má u sebe ve složce uložené a při změně verze tak pouze nahradí klíčové soubory. Změna verze je otázka pár vtěřin a narozdíl od klasického patchování dává uživateli možnost i přechodu na starší verzi (např. kvůli replayům či starším mapám).Použití switcheru by se dalo popsat do pár kroků:
Výchozí obrázek

Návod krok za krokem jak používat version switcher

Version switcher (dále jen VS) je program, který dokáže měnit verzi Warcraftu dle vaší potřeby. Data možných verzí má u sebe ve složce uložené a při změně verze tak pouze nahradí klíčové soubory. Změna verze je otázka pár vtěřin a narozdíl od klasického patchování dává uživateli možnost i přechodu na starší verzi (např. kvůli replayům či starším mapám).

Použití switcheru by se dalo popsat do pár kroků:

  1. Nejprve je potřeba VS stáhnout, uložit na disk a rozbalit. VS je možno stáhnout z PLAYzone FTP serveru.
  2. Po spuštění uvidíte hlavní menu programu.
    Zde vidíte celkem 9 tlačítek, důležité pro nás budou pouze dvě:
    - Options
    - Switch Version
  3. Teď musíme switcheru nastavit, kde může nalézt Warcrafty (pokud jste Warcrafty neinstalovali tak pravděpodobně nemáte v registrech záznam InstallPath). Tlačítkem Options si otevřete následující okno, kde do Warcraft Location vyplníte cestu ke složce hry.
  4. Nyní již můžeme měnit verze. Tlačítkem Switch Version si otevřeme okno s nabídkou dostupných verzí a dvojklikem na jednu z nich program změní verzi Warcraft (pokud byste potřebovali další verze, je je možné stahnout na webu dota-utilities.com)

Tento povedený version switcher má na svědomí člověk pod předzívkou Ugge.