Přejít k hlavnímu obsahu

Mouz vyhrávají německý ESL League Cup

4. 6. 2011 | 18:52 Counter Strike 1.6
Mousesports se stávají vítězi ESL German League Cup Summer poté, co ve finále porazili soupeře z ESC Gaming.Když mousesports oznámili, že  Finn "karrigan" Anderson nebude kvůli testům ve škole moci nastoupit a pátým hráčem mouz se stane  Max "ODIE" Knappe, očekávalo se, že cesta za titulem nebude pro mousesports nikterak snadná.
Výchozí obrázek

Mousesports se stávají vítězi ESL German League Cup Summer poté, co ve finále porazili soupeře z ESC Gaming.

Když mousesports oznámili, že {#Dánsko} Finn "karrigan" Anderson nebude kvůli testům ve škole moci nastoupit a pátým hráčem mouz se stane {#Německo} Max "ODIE" Knappe, očekávalo se, že cesta za titulem nebude pro mousesports nikterak snadná.

Nicméně, německá jednička ukázala, že i bez svého stálého hráče vévodí tamní scéně. Své tažení za vítězstvím začali na mapě de_nuke, kde předvedli skvělou ofenzívu a po přestávce se mohli těšit z jednoznačného vedení 11-4. Dále už pro myšky nebyl problém prostřílet se pěti koly a první mapu tak vyhráli poměrně jednoduše 16-4.

Další přišel na řadu de_dust2, který už pod taktovkou mousesports nebyl. Ačkoliv mouz začínali za silnější T stranu, dokázali první polovinu vyhrát "jen" 8-7. Za CT stranu ovšem dokázali uhájit planty a můžou se radovat z těsného vítězství 16-13.

Už zítra čeká na myšky finále EPS Summer 2011, kde se ve finále opět potkají s ESC Gaming. V tomto zápase se už také předvede karrigan.