Přejít k hlavnímu obsahu

dateam přibírají keize a hyvlarna

7. 6. 2011 | 19:47 Counter Strike 1.6
Dateam oznámili, že se k týmu připojí Jon "hyvlarn" Edëlsvard a André "keiz" Carlsson.V sobotu opustil dateam jejich in-game leader, švédský "oldschooler" Mattias "Snajdan" Andersen, o jehož přestupu do Lions jsme vás informovali. Švédský celek se rozhodl, že nadále nebudou potřebovat služby Emira "EMR" Cerice, který za tým hrál jakožto náhradník na švédské WCG kvalifikaci. Dateam tak dostali za úkol najít poslední dva dílky skládačky.
Výchozí obrázek

Dateam oznámili, že se k týmu připojí Jon "hyvlarn" Edëlsvard a André "keiz" Carlsson.

V sobotu opustil dateam jejich in-game leader, švédský "oldschooler" Mattias "Snajdan" Andersen, o jehož přestupu do Lions jsme vás informovali. Švédský celek se rozhodl, že nadále nebudou potřebovat služby Emira "EMR" Cerice, který za tým hrál jakožto náhradník na švédské WCG kvalifikaci. Dateam tak dostali za úkol najít poslední dva dílky skládačky.

Jako první dílek si zvolili {#Švédsko} Jona "hyvlarn" Edëlsvarda z konkurenčních a2g. Jako druhého přibrali do svých řad {#Švédsko} Andrého "keiz" Carlssona, který byl vyhozen z Lions hned po skončení domácí WCG kvalifikace.

hyvlarn

(podle posledních informací se však hyvlarn připojí k dateam jen pro nadcházející DreamHack Summer foto:SK-gaming.com)

Švédskou pětici hráčů uvidíte už na letním DreamHacku, kde se budou snažit prostřílet BYOC kvalifikací a ukořistit tak jedno z míst v hlavním turnaji. Dateam se také zúčastní IOL FINAL4, kde se poperou s Lions, SK Gaming a fnatic.

Současná sestava dateam:

{#Švédsko} Danniél "dalito" Morales
{#Švédsko} Daniel "rape" Börzsönyi
{#Švédsko} Emil "striker" Westerberg
{#Švédsko} Jon "hyvlarn" Edëlsvard
{#Švédsko} André "keiz" Carlsson

*Hyvlarn HLTV.org prozradil, že nadále zůstává členem a2g a na DreamHacku se s dateam-em ukáže jen jako stand-in, společně s keizem.

Zdroj: HLTV
Štítky: dateam, hyvlarn, keiz