Přejít k hlavnímu obsahu

OX přechází k eXtatus

10. 6. 2011 | 01:29 Counter Strike 1.6
Česká organizace eXtatus se opět vrací do světa hry Counter Strike 1.6. Z konkurenčních italských OX.enermax přichází aktuálně nejlepší slovenská pětka.Kdo by neznal pohádku o eXtatus, kteří koncem dubna triumfovali na obnoveném Mistrovství ČR v počítačových hrách. Skvadra Petra "ptex" Tomáška se ale poté rozhodla přejít ke konkurenční eSubě, jenž si tímto krokem vytvořila menší monopol. Vedení eXtatus se do budoucna chtělo distancovat od jedné z nejhranějších her u nás, ovšem situace, která nastala u konkurence vše změnila.
Výchozí obrázek

Česká organizace eXtatus se opět vrací do světa hry Counter Strike 1.6. Z konkurenčních italských OX.enermax přichází aktuálně nejlepší slovenská pětka.

Kdo by neznal pohádku o eXtatus, kteří koncem dubna triumfovali na obnoveném Mistrovství ČR v počítačových hrách. Skvadra Petra "ptex" Tomáška se ale poté rozhodla přejít ke konkurenční eSubě, jenž si tímto krokem vytvořila menší monopol. Vedení eXtatus se do budoucna chtělo distancovat od jedné z nejhranějších her u nás, ovšem situace, která nastala u konkurence vše změnila.

Extatus se ale vrací tam, kde započali svou dlouhou cestu, tedy někam do roku 2009. V té době se jméno této malé a zatím bezvýznamné organizace objevuje poprvé na startovní listině World Cyber Games. Prvními reprezentanty nyní již velmi známého týmu je slovenské uskupení okolo Petera "uno" Lipowského. Tato sestava na onom turnaji skončila celkově na pátém místě, čímž poprvé zviditelnila jméno eXtatus v našich končinách.


OX.enermax na MČR 2011

Po další dva roky se tato sestava měnila, aby nakonec došla do takové fáze, která jí katapultovala a právem korunovala na číslo jedna slovenské scény. Čeští zástupci italské organizace OX.enermax ale přestali s týmem komunikovat a muselo přijít rychlé rozhodnutí. Kam zamířit a alespoň částečně získat náklady z turnajů zpět?

"Rozhodli sme sa prestúpiť do extatus kvôli tomum že vedenie OX s nami prestalo komunikovať z neznámeho dôvodu,resp. manažér ktorý mal s nami komunikovať a starať sa o nás, tak neodpisuje, ruší telefón a talianský hlavný manažér teamu to necháva na neho. Každopádne ďakujem darredovy za jeho pomoc a podporu v minulosti. Na spoluprácu s extatus sa tešíme a veríme,vieme že vo vedení su ľudia ktorí sa fakt snažia a chcú vytvoriť kvalitné zázemie pre teami a že vedenie nás bude podporovať na 100% ! Prvá akcia kde budeme reprezentovať extatus bude PLAYzone.cz GIGABYTE LAN finale," prozradil Peter "uno" Lipowski, představitel nového týmu eXtatus.

Sestava eXtatus

{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski
{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk
{#Slovenská Republika} Martin "gioTive" Brumerčík
{#Slovenská Republika} Martin "will" Martončík
{#Slovenská Republika} Tomáš "X-RaY" Ostrožlík

Uvidíme eXtatus opět na vrcholu? O tom všem nás už může přesvědčit brzké GIGABYTE LAN finále, kam se chystají hráči společně s eEriness, eSubou.Intel a nEophyte.

Zdroj: eXtatus
Štítky: eXtatus