Přejít k hlavnímu obsahu

dsn opouští fnatic

8. 9. 2011 | 21:37 Counter Strike 1.6
Bývalá švédská jednička, tým fnatic, přichází o dlouholetou oporu. S týmem se loučí Harley "dsn" Örwall.Prvním náznakem odchodu do pomyslného CS důchodu byl Harleyův rozhovor pro portál rakaka.se . Po letošním vydání korejského e-Stars Seoul sdělil dsn v rozhovoru například to, že "už je možná příliš starý", a že "nemůžete hrát hry celý svůj život". 
Výchozí obrázek

Bývalá švédská jednička, tým fnatic, přichází o dlouholetou oporu. S týmem se loučí Harley "dsn" Örwall.

Prvním náznakem odchodu do pomyslného CS důchodu byl Harleyův rozhovor pro portál rakaka.se . Po letošním vydání korejského e-Stars Seoul sdělil dsn v rozhovoru například to, že "už je možná příliš starý", a že "nemůžete hrát hry celý svůj život". 

Všem spekulacím však bylo učiněno za dost, a to když se dnes objevilo oficiální prohlášení na stránkách australské organizace fnatic. Pětadvacetiletý Harley tak opouští tým, který byl jeho domovem už od roku 2005. Počínaje dneškem, dsn oficiálně odchází z týmu a definitivně končí se svou CS kariérou.

(foto: HLTV.org)

Vzniklou mezeru by měl zaplnit dánský hráč Michael "Friis" Jørgensen, nicméně Michael se před pouhými jedenácti dny připojil k jedničce tamní scény, týmu mTw. Tuto spekulaci podporuje například facebook status Danny "zonic" Sørensena "Dead legend back in business!!!! <3", který se nejspíše vstahuje k faktu, že Alexander "ave" Holdt se vrací k týmu, oficiálně ale jen pro finální kvalifikaci na GC New York.

Současná sestava fnatic tak vypadá následovně

{#Švédsko} Patrik "cArn" Sättermon
{#Švédsko} Rasmus "GuX" Ståhl
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita

A co myslíte vy? Potvrdí se domněnky a připojí se k týmu Michael "Friis" Jørgensen, nebo si fnatic najdou jiného hráče? Zůstane Alexander u mTw natrvalo, nebo odehraje jen jeden turnaj?

Zdroj: HLTV
Štítky: dsn, fnatic