Přejít k hlavnímu obsahu

Friis pátým hráčem fnatic

10. 9. 2011 | 09:21 Counter Strike 1.6
Dánský Michael "Friis" Jørgensen se stává pátým hráčem fnatic, kde nahradí Harley-e "dsn" Örwall-a.Po odchodu dsn do důchodu, o kterém jsme vás informovali, se potvrdily všechny spekulace. Michael, který se před nedávnem stal součástí jedničky tamní scény, opouští svůj stávající tým a připojuje se k fnatic.
Výchozí obrázek

Dánský Michael "Friis" Jørgensen se stává pátým hráčem fnatic, kde nahradí Harley-e "dsn" Örwall-a.

Po odchodu dsn do důchodu, o kterém jsme vás informovali, se potvrdily všechny spekulace. Michael, který se před nedávnem stal součástí jedničky tamní scény, opouští svůj stávající tým a připojuje se k fnatic.

(foto: fnatic.com)

Včera, ve večerních hodinách, bylo na fnatic vydáno prohlášení, které informuje o začlenění Friis-e do týmu, jako náhradu za dsn. 

Kapitán týmu, Patrik "cArn" Sättermon okomentoval výběr Michaela následovně, "Vybrali jsme Friis-e, protože táhnul všechny své bývalé týmy a také proto, že nutně potřebujeme snipera, který nahradí Harley-e".

K přestupu se také vyjádřil nově příchozí Friis, " Vždy to byl můj sen. Je skvělé stát se součástí jednoho z nejlepších týmů na světě. Je to pravděpodobně největší příležitost, jakou jsem dostal, a opravdu hodně to pro mě znamená. Je to velká výzva, navázat na bývalé úspěchy, ale věřím, že společně to dokážeme".

(foto: hltv.org)

Nová sestava fnatic tedy vypadá následovně

{#Švédsko} Patrik "cArn" Sättermon
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Rasmus "GuX" Ståhl
{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen 

Příchodem dánského hráče se tak fnatic vzdávají účasti na turnajích jako je WCG, nebo SEC, jelikož tým není složen z pěti hráčů stejné národnosti.

Prvním vystoupením nově zformovaných fnatic bude GC Guangzhou, kde se utkají o $40, 000 v prvních říjnových dnech.

Zdroj: HLTV
Štítky: fnatic, Friis