Přejít k hlavnímu obsahu

Nový hrdina: Riven, the Exile

10. 9. 2011 | 14:20 League of Legends
  Historie:
Výchozí obrázek

Riven

 

 

Historie:

Každý obyvatel Noxusu se může stát někým důležitým bez ohledu na rasu, pohlaví a sociální postavení - síla je všechno, na čem záleží. Se silnou vírou v tyto ideály, Riven chtěla dosáhnout slávy. Brzy ukázala potenciál jako voják, donucena ovládnout hmotnost dlouhého meče, který sotva odpovídal její výšce. Byla nemilosrdným a efektivním bojovníkem, ale její skutečná síla spočívala v jejím přesvědčení. Do boje vstupovala beze stopy zaváhání, pochyb a bez strachu ze smrti. Riven se stala vůdcem mezi svými vrstevníky, obrazem Ducha Noxianu. Její oddanost byla tak mimořádná, že ji High Command daroval runový meč z černého kamene okouzlený kouzlem Noxusu. Zbraň byla těžší než papírový drak a téměř stejně široká - dokonale ji pasovala. Krátce poté byla poslána do Ionie jako součást invaze Noxianu.

Co na první pohled vypadalo jako obyčejná válka, se rychle změnilo na vyhlazení. Vojáci Noxianu následujícími strašnými válečnými stroji Zaunu přes pole smrti. Nebyl to slavný boj, který byl přípravou pro Riven. Provedla příkazy svých nadřízených a zničila zbytky nepřátel s hrůzu a mimořádným nasazením. Jak invaze pokračovala, bylo jasné, že Ionianská společnost nebude reformovat ale pouze odstraňovat. Při jedné z bitev její jednotka zůstala obklopena armádou Ionie. Požádali o podporu, když se nepřátelé přiblížili jejich pozici. Místo podpory obdrželi bombardování chemickými zbraněmi připravené Singedem. Riven sledovala, jak Ionian a stejně tak Noxian padli za oběť tohoto nepředstavitelně hrozného osudu. Podařilo se ji utéci před bombardováním, ale nikdy nezapomněla na to, co viděla. V Noxusu byla prohlášen za mrtvou, rozhodla se tedy, že začne nový život. Roztříštila svůj meč - přerušila vazby s minulostí - a pustila se do dobrovolného exilu. Nyní hledá vykoupení a způsob, jak zachránit noxiánské ideály, ve které věřila.

“Je místo mezi válkou a vraždou / ve kterém se skrývají naši démoni.”

- Útržek z básně, “Scarlet Shon-Xan”

Abilities:

 

  • Passive – Runic Blade: Riveniny schopnosti nabijí její meč, způsobí bonus damage         v dalším autoattacku. Riven může uložit až 3 nabití, ale spotřebuje pouze jedno           po druhém.
  • Broken Wings: Riven jde dopředu a splní sérii mocných útoků. Tato schopnost           může být použita až 3 krát v krátké době.

                          o    1st Use/2nd Use: Způsobí damage v malé oblasti před sebou.

                          o   3rd Use: Vyskoči do vzduchu a praští dolů, způsobí tím větší vliv                                            novy, která způsobí damage a knockne zpět blízké nepřátelé.

  • Ki Shout: Riven způsobí damage a stun blízkým nepřátelům.
  • Valor: Riven uteče dopředu a získá štít na krátkou dobu.
  • Blade of the Exile (Ultimate): Umožní obnovit její zničený meče, obnovit její               bývalou sílu a dovolí ji aktivovat Wind Slash, silnou nárazovou vlnu, která projde           přes vítr a způsobí damage nepřátelům, kteří jsou mimo dosah.