Přejít k hlavnímu obsahu

IEM New York zná další tři postupující

13. 9. 2011 | 09:05 StarCraft 2
Zastávka série Intel Extreme Masters Global Challenge v New Yorku se nekompromisně blíží a my již známe další tři postupující, kteří se do tohoto turnaje kvalifikovali skrze kvalifikaci Severní Ameriky. Intel Extreme Masters v New Yorku je již za rohem a hráči se plně připravují na tento velmi očekávaný turnaj. Tedy ti, kteří měli to štěstí a uspěli v kvalifikacích. Zbytek však musí ještě podat své nejlepší výkony v kvalifikačních turnajích.
Výchozí obrázek

Zastávka série Intel Extreme Masters Global Challenge v New Yorku se nekompromisně blíží a my již známe další tři postupující, kteří se do tohoto turnaje kvalifikovali skrze kvalifikaci Severní Ameriky.

Intel Extreme Masters v New Yorku je již za rohem a hráči se plně připravují na tento velmi očekávaný turnaj. Tedy ti, kteří měli to štěstí a uspěli v kvalifikacích. Zbytek však musí ještě podat své nejlepší výkony v kvalifikačních turnajích.

New York bude hostit ComicCon, který bude zároveň sídlištěm série IEM Global Challenge. Na tomto turnaji se představí špička světové scény. Evropané však již mají své sloty vyčerpány. V kvalifikačních turnajích totiž uspěli tito borci: MaNa, elfittaja, Strelok a SjoW. Tato čtveřice tak bude reprezentovat náš kontinent.

Severní Amerika měla celkem osm slotů. Nyní již zbývá slotů pouze pět, neboť trojice borců se již na turnaj probojovala. Konkrétně se jedná o Kevina "qxc" Rileyeho, Felipe "KiLLeR" Zuñiga a Nicka "Pokebunny" Tabera. Tito hráči tak dostanou šanci zahrát si o vynikající prize pool, který na tomto turnaji činí rovných $21,000 USD.

13. října – datum, kdy započne veleočekávaný IEM New York na ComicConu. Zatímco Evropané se již pilně připravují na turnaj, zbytek světa se bude snažit probojovat. Včetně hráčů z Asie, kteří mají na turnaji garantovaná čtyři místa.