Přejít k hlavnímu obsahu

BWgaming zpět na trávníku

20. 11. 2011 | 10:46
BWgaming dnešním dnem vítá velmi známé duo naší scény Filip 'Koozy' Lejček a Lukáš 'DiDa' Černý.BWgaming již delší dobu chyběla FIFA sekce, to vše ale změnil příchod Filipa 'Koozy' Lejčka a Lukáše 'DiDa' Černého. Koozyho jsme naposled viděli v barvách eSuby, zatímco DiDa reprezentoval barvy žlutého vlka FeW GamerS. Vyjádření Filipa 'Koozy' Lejčka:
Výchozí obrázek

BWgaming dnešním dnem vítá velmi známé duo naší scény Filip 'Koozy' Lejček a Lukáš 'DiDa' Černý.

BWgaming již delší dobu chyběla FIFA sekce, to vše ale změnil příchod Filipa 'Koozy' Lejčka a Lukáše 'DiDa' Černého. Koozyho jsme naposled viděli v barvách eSuby, zatímco DiDa reprezentoval barvy žlutého vlka FeW GamerS.

 

Vyjádření Filipa 'Koozy' Lejčka:

Vzhledem k tomu, že mám v současné době hodně času, tak jsem se rozhodl, že zase začnu hrát. Hledal jsem tedy nějaký tým, který by mi zajistil to, co potřebuju. Zázemí jsem našel právě u BWgaming a tak doufám, že se mi ve vašich barvách bude dařit tak jako se mi dařilo dříve, když jsem fifu hrával. Hlavním cílem pro tuto sezonu je určitě umístění v TOP 3 na MČR. Budu se snažit tento tým reprezentovat spolu s Didou co nejlépe. Díky.

Vyjádření Lukáše 'DiDa' Černého:

O přestupu k jinému teamu jsem uvažoval delší dobu. Definitivně jsem se rozhodl po rozhovoru s dlouholetým kamarádem Koozym, který chtěl znovu začít aktivně hrát. Proto jsme se rozhodli začít znovu v barvách bw-gaming. Budeme se snažit vytvořit stabilní dvojici, která se udrží  na předních příčkách fifařské scény a věříme, že dokážeme navázat na úspěchy z předchozích ročníků.

Zdroj: BWgaming
Štítky: BWgaming, Koozy, dida