Přejít k hlavnímu obsahu

Nový hlavní admin CS:Source

7. 1. 2012 | 16:23 Counter Strike: Source
Na konci roku 2011 proběhla na PLAYzone změna na postu hlavního admina hry Counter-Strike: Source. Dosavadního administrátora (mě) střídá Michal 'Bordel' Weiss.Ten v průběhu měsíce ledna postupně převezme hlavní zodpovědnost za obě ligy, bude mít hlavní slovo při organizování turnajů a zřejmě se s ním setkáte i s jako adminem Mezihernových CS:Source turnajů. Na starost bude mít také přidělování MČR bodů.
Výchozí obrázek

Na konci roku 2011 proběhla na PLAYzone změna na postu hlavního admina hry Counter-Strike: Source. Dosavadního administrátora (mě) střídá Michal 'Bordel' Weiss.

Ten v průběhu měsíce ledna postupně převezme hlavní zodpovědnost za obě ligy, bude mít hlavní slovo při organizování turnajů a zřejmě se s ním setkáte i s jako adminem Mezihernových CS:Source turnajů. Na starost bude mít také přidělování MČR bodů.

Tento rok by měl být pro CS:Source zlomový. Blíží se vydání CS:GO, o kterém se spekuluje, že by mohlo být "tím novým" Counter-Strikem, pokud se tyto dohady naplní, tak i náš admin tým na to bude reagovat.

Složení admin týmu pro CS:Source

  • Michal 'Bordel' Weiss
  • Adam 'Neci' Zoula
  • Jaroslav 'SAMONE' Příb
  • Přemysl 'huhy' Malina