Přejít k hlavnímu obsahu

Komentovaný zápas: Česko prohrává 6:16

22. 2. 2012 | 11:00 Counter Strike 1.6
Další zápas čeká na Česko dnes ve 22:00 - naším soupeřem ve třetím kole skupin bude Portugalsko.Česká republika zatím ve skupinách NationsCupu drží čtvrté místo s jedním vyhraným zápasem proti Francii a jedním prohraným s Finskem. To se ale může změnit, pokud jejich další zápas vyhrají s jakýmkoliv výsledkem - Nizozemsko totiž má rozdíl vyhraných kol proti prohraným pouze +1.
Výchozí obrázek

Další zápas čeká na Česko dnes ve 22:00 - naším soupeřem ve třetím kole skupin bude Portugalsko.

Česká republika zatím ve skupinách NationsCupu drží čtvrté místo s jedním vyhraným zápasem proti Francii a jedním prohraným s Finskem. To se ale může změnit, pokud jejich další zápas vyhrají s jakýmkoliv výsledkem - Nizozemsko totiž má rozdíl vyhraných kol proti prohraným pouze +1.

Portugalsko ale nebude jednoduchým soupeřem, zatím porazilo Nizozemsko 19:11 a s Maďarskem hráli prodloužení, ve kterém nakonec vyhráli 6:2, celkově tedy 21:17. Snad by ale mohlo přidat na náladě Čechům, že do zápasu nenastoupí nejlepší hráč Portugalska, Ricardo 'foxj' Pacheco.

Zápas budeme opět komentovat, tentokrát už na PLAYzone TeamSpeak3 serveru, ten mimochodem v blízké době projde kompletním promazáním a reorganizováním, o tom ale podáme informace později.

IP na server: ts3.playzone.cz:9987

21. 2. 22:00
Česko           
6
vs.16
Portugalsko

{#Česká Republika} gcko
{#Česká Republika} oskar
{#Česká Republika} LogeN
{#Česká Republika} jRi
{#Česká Republika} zigurat

 

Mapa
de_dust2 12:18

 keznitt {#Portugalsko}
mUttt {#Portugalsko}
  rmn {#Portugalsko}
ehz {#Portugalsko}
dzt {#Portugalsko}