Přejít k hlavnímu obsahu

Tt.Dragons nabírají bývalou sekci Epsilon

8. 6. 2012 | 13:57 Counter Strike: Source
Momentálně zřejmě druhá nejlepší dánská sestava okolo Frozta a Hundena mění organizaci.Dánská pětice dosud působila u EPSILON eSports, kde se však 1. června rozhodla neprodloužit smlouvu. Přesně tohle potřebovala organizace Thermaltake Dragons. Ti po propuštění francouzské sekce, která stále nemá zázemí, hledali jiný tým, který by "draky" reprezentoval na stejně vysoké úrovni.
Výchozí obrázek

Momentálně zřejmě druhá nejlepší dánská sestava okolo Frozta a Hundena mění organizaci.

Dánská pětice dosud působila u EPSILON eSports, kde se však 1. června rozhodla neprodloužit smlouvu. Přesně tohle potřebovala organizace Thermaltake Dragons. Ti po propuštění francouzské sekce, která stále nemá zázemí, hledali jiný tým, který by "draky" reprezentoval na stejně vysoké úrovni.

Posledním lan eventem, kde se tito Dánové ukázali, byla domácí lanka The Blast, kde nakonec ve finále podlehli konkurečním Copenhagen Wolves. Tento přestup dánské pětice znamená, že původní zpráva o sestavování nové sekce Damienem 'maLeK' Marcelem, který se přidal k bývalým 3DMAX, tedy týmu okolo Shokkka, kteří jsou podobně jako ex-Tt.Dragons bez organizace.

Nynější sestava Tt.Dragons:

{#Dánsko} Nicolai 'HUNDEN' Petersen
{#Dánsko} Morten 'frozt' Frost
{#Dánsko} Magnus 'JOKERN' Barthel
{#Dánsko} Lukas 'gla1ve' Rossander
{#Dánsko} Kevin 'kev1n' Hanssen

Nynější sestava ORGLESS:

{#Francie} Damien 'maLeK' Marcel
{#Francie} Ludovic 'Shokkk' Martin
{#Francie} Joey 'fxy0' Schlosser
{#Francie} Vicennt 'EMSTQDtw' Cervoni
{#Francie} Gordon 'Sf' Giry

tt

Zdroj: cadred.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.