Přejít k hlavnímu obsahu

Solid Legends: ROCCAT vítězí!

8. 6. 2012 | 19:52 Counter Strike: Source
Jedna z největší finských lanek tohoto roku se tento víkend koná v Helsinkách. Na Solid Legends se beze sporu sjely ty nejlepší týmy ze Země tisíce jezer, které se utkají o necelých 150 tisíc!Stream: ZDECS:Source turnaj, jako první, začal neobvykle již ve čtvrtek, kdy se odehráli skupiny. Turnaj bude pokračovat v pátek, kdy si nejlepší čtyři týmy rozdělí prizemoney.
Výchozí obrázek

Jedna z největší finských lanek tohoto roku se tento víkend koná v Helsinkách. Na Solid Legends se beze sporu sjely ty nejlepší týmy ze Země tisíce jezer, které se utkají o necelých 150 tisíc!

Stream: ZDE

CS:Source turnaj, jako první, začal neobvykle již ve čtvrtek, kdy se odehráli skupiny. Turnaj bude pokračovat v pátek, kdy si nejlepší čtyři týmy rozdělí prizemoney.

Ve skupině A byly karty rozdány, jelikož ROCCAT a MALIK patřili mezi jasné kandidáty na postup, jediným, kdo mohl tuto dvojici alespoň ohrozit byli le mömö, což se nakonec nepovedlo a dva výše zmíněné týmy tak putují do vyřazovacích bojů. První místo si vybojovali překvapivě MALIK, kteří svého soka udolali poměrem 16:13.

Zato ve skupině B bylo kandidátů na postup víc - a to Leet Penguins, Menace a BEASTS. Bestie vstupovaly do skupiny zřejmě jako favorit, jelikož se jim nedávno podařilo porazit i VERYGAMES. A to se jim možná vymstilo, jelikož se po remíze s Menace a prohře 10:16 s Leet Penguins nepodařilo postoupit do playoff. První místo si po dominantní výhře 16:0 nad Tučnáky vybojovali Menace.

solid

Turnaj bude pokračovat a zároveň vrcholit v sobotu, kdy od 14:00 respektive 15:45 se odehrají semifinále. O půl šesté se odehraje zápas o bronz a o tři hodiny později započne zápas, který určí vítěze celého turnaje.

Sestavy postupujících týmů:

{#Finsko} Team ROCCAT - aNGeldusT, CISU, makke, kononen, nashje
{#Finsko} Team Menace - toniii, depsnine, BEHE, osku, nyby
{#Finsko} Leet Penguins - marTyLoOW, MiiKATS, hapean, gsieN, sAw
{#Finsko} MALIK eSports - PIKSELI, fAlsu, APE, Kookake, MAUKKIs

Sestavy všech týmů naleznete zde

Ceny:

1. místo - 2000 Euro
2. místo - 1000 Euro
3. místo - 650 Euro
4. místo - 250 Euro

PLAYOFF PAVOUK - SOLID LEGENDS LAN
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Finsko} Team Menace
0   
 Pátek 14:00 {#Finsko} Team ROCCAT2 
{#Finsko} Team ROCCAT2   
   Pátek 20:00 {#Finsko} Team ROCCAT
{#Finsko} MALIK eSports2  Vítěz
 Pátek 15:45 {#Finsko} MALIK eSports0 
{#Finsko} Leet Penguins0   
     
  {#Finsko} Team Menace2 
   Pátek 17:00 {#Finsko} Team Menace
  {#Finsko} Leet Penguins03. místo
 
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.