Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners nabírají CS:Source sekci

9. 6. 2012 | 18:21 Counter Strike: Source
Je to již delší dobu, kdy u této organizace působila CS:Source sekce. Po několika měsících se však vedení Gunrunners opět zabrouzat do vod této hry.Značná část sestavy okolo Lukáše 'LL' Ludvíka spolu hraje již delší dobu, nyní však byl donucen dva hráče ze sestavy vyměnit, s čím prišla i změna organizace. Před týdnem se kluci teprve představila u SnoopY Game, které však opustili po malém zájmu od vedení.
Výchozí obrázek

Je to již delší dobu, kdy u této organizace působila CS:Source sekce. Po několika měsících se však vedení Gunrunners opět zabrouzat do vod této hry.

Značná část sestavy okolo Lukáše 'LL' Ludvíka spolu hraje již delší dobu, nyní však byl donucen dva hráče ze sestavy vyměnit, s čím prišla i změna organizace. Před týdnem se kluci teprve představila u SnoopY Game, které však opustili po malém zájmu od vedení.

Novou CS:S pětici Gunrunners můžeme v současné době sledovat například v eG-sports.eu PGSL, případně v ladderech na ESL nebo UNGL. V minulé sezóně se také zúčastnili Gigabyte Ligy, kde se jim však nepodařilo postoupit do playoff.

Rozhovor se zástupcem týmu, Jakubem 'LogaN' Moravcem:

Zdravím, Jakube, klasicky začneme otázkou na tvé tělo, prozraď nám něco o sobě, kdo se skrývá za nickem LogaN??

Ahoj tak jmenuji se Jakub Moravec a vystupuju pod nickem LogaN, studuji střední školu elektrotechnickou a jsem ve druhém ročníku. CSS hraju cca 4 roky.

Představ nám tvoji sekci trošku podrobněji.

Tak naše sekce se skládá z kamarádů, známe se hodně dlouho. Kluci spolu hrají už docela dlouhou dobu, cca 3 a půl roku a já s Masterem jsme se k nim přidali teďka nedávno.

Proč jste si vybrali právě občanské sdružení Gunrunners jako svůj domov?

Gunrunners jsme si vybrali, protože tam jsou schopný lidi a hlavně tam je profesionální spolupráce a podmínky dodržují, co řeknou, to splní.

Účastníte se právě teď nějakých turnajů nebo lig?

Tak účastníme se právě na PlayZone ligy PGSL, kde máme za sebou první zápas proti myR.Ladies, který jsme zvládli docela hladce 16:2 a teďka nás čeká asi těžší zápas a i nejtěžší skupiny proti eEriness, ale věříme si na ně.

Co chystáte do budoucna pod taktovkou našeho týmu a na co se můžou naši fanoušci těšit?

Tak určitě plánujeme jezdit na offline akce jako je MZH, ale například i Dětkovice, ale bohužel tam se nedostaneme,  protože Ludva má něco domluveného, takže to padá a pak pokud budou nějaké LANY, tak na lany určitě.

Tímto bych náš rozhovor ukončil. Děkuji ti za tvůj čas a nyní máš prostor sdělit cokoliv, co máš na srdci.

Já také děkuji.  A sdělil bych divákům, aby nás podporovali, a když budou mít čas, aby se přišli někdy podívat do TV, jak hrajeme.

Nynější sestava Gunrunners.CSS:

{#Česká Republika} Lukáš 'LL' Ludvík
{#Česká Republika} Jakub 'LogaN' Moravec
{#Česká Republika} Daniel 'Hady' Hadaš
{#Česká Republika} Pavel 'paulieq' Zapletal
{#Česká Republika} Jakub 'Master' Sichrovský

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.