Přejít k hlavnímu obsahu

ex-BEASTS přestupují pod MYDGB.NET

2. 11. 2012 | 13:26 Counter-Strike 2
Po překvapení v podobě příchodu Tomáše 'oskar' Šťastného do týmu ex-BEASTS přichází nová organizace, pod kterou bude slovensko-český tým vystupovat.
Výchozí obrázek

Po překvapení v podobě příchodu Tomáše 'oskar' Šťastného do týmu ex-BEASTS přichází nová organizace, pod kterou bude slovensko-český tým vystupovat.

Kolem Mistrů ČR se v poslední době točilo několik překvapení. Asi před měsícem Guardianovci nedobrovolně opustili zázemí eternal Playerz a před necelým týdnem následovala další brušní překvapení pro fanoušky slovenského týmu - Tomáš 'oskar' Šťastný se po Mistrovství rozhodl přejít pod jedničku na česko-slovenské scéně, aby se s nimi mohl účastnit hlavní fáze EMS a CyberGamer Invite League.


Uspěje česko-slovenský tým i v zahraničí?

Včera ale slovensko-český tým oznámil přestup pod srbskou organizaci Damage Gamers Belgrade a zároveň s tím i účast na nedávno oznámeném turnaji v Praze Heaven Media Lan, jehož potvrzené a zaplacené týmy jsou:

{#Francie} VeryGames
{#Švédsko} Ninjas in Pyjamas
{#World} mTw
{#Velká británie} Reason Gaming
{#Polsko} ESC Gaming
{#Velká británie} fm.TOXiC
{#Česko + Slovensko} MYDGB.NET

Více nám k přestupu řekl Ladislav 'GuardiaN' Kovács:

"Ahoj. Ponuku od Damage Gamers Belgrade som prijal z jedineho dovodu, poslali peniaze na lanku, kam chceme naozaj ist. Heaven Media Lan v Prahe. Dnesnym dnom sme na listine registrovanych a zaplatenych timov na tejto lanke a urcite nenechame nic na nahodu a pripravime sa dokladne. Online zapasy mame skoro kazdy den, snazim sa co najviac komunikovat s PLAYzone redaktormi, aby tu bolo vzdy nieco o nas. V nedelu hrame prvy zapas EMS, pre nas dost dolezity online turnaj, v ktorom chceme ukazat, ze NiP nie su az tak dobri ako si kazdy mysli. Zatial je toto vsetko, co mozem povedat a urcite nas uvidite v Prahe presne o mesiac."

Sestava MYDGB.NET vypadá následovně:

{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács
{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Jakub 'kap1' Hálas
{#Česká Republika} Karel 'sneix' Pavlica
{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný