Přejít k hlavnímu obsahu

WoT - Soutěž výročních manévrů: Měsíc stíhačů tanků

15. 7. 2013 | 12:37 World of Tanks
Soutěž výročních manévrů: Měsíc stíhačů tanků     Pamatujete si naši soutěž při Výročních manévrech? Jako součást oslav 15. výročí společnosti Wargaming pořádáme sérii měsíc trvajících soutěží, které se každá týkají specifického typu vozidla. Tento měsíc jsou na řadě stíhače tanků! Vyhrát může každý – stačí jen získat co nejvíce zkušeností v jedné bitvě s nějakým ze stíhačů tanků.
Výchozí obrázek

Soutěž výročních manévrů: Měsíc stíhačů tanků

     Pamatujete si naši soutěž při Výročních manévrech? Jako součást oslav 15. výročí společnosti Wargaming pořádáme sérii měsíc trvajících soutěží, které se každá týkají specifického typu vozidla. Tento měsíc jsou na řadě stíhače tanků! Vyhrát může každý – stačí jen získat co nejvíce zkušeností v jedné bitvě s nějakým ze stíhačů tanků.

     Soutěž bude probíhat od 15. července do 15. srpna. Všechna soutěžní data o získaných zkušenostech budou zaznamenávána automaticky, kdykoliv usednete do nějakého stíhače tanků. Pro účast v soutěži tak nemusíte dělat vůbec nic. 

 

Co můžete vyhrát?

Pokud se dostanete mezi nejlepších 50 v rámci daného vozidla, vyhrajete 3000 zlaťáků! Pokud se dostanete mezi nejlepší 3 v rámci úrovně, vyhrajete zároveň prémiové vozidlo, jak je uvedeno níže:

 

1.místo: Type 59 +garáž             2.místo: Type 62 +garáž

  

3.místo: Pz.Kpfw. B2 740 (f) +garáž

 

Ale to není vše! K dispozici je také hlavní výhra v podobě předplatného prémiového účtu na dobu 15 let! (A nezapomeňte, že díky chystanému jednotnému prémiovému účtu získáte prémiový status ve všech hrách společnosti Wargaming, včetně World of Tanks a World of Warplanes).

 

Tato cena bude udělena podle následujících pravidel:

  • Každý měsíc bude udělena jedna hlavní cena hráči, který se v daném měsíci umístí mezi třemi nejlepšími v rámci největšího počtu úrovní.
  • Vítěz musí dosáhnout alespoň jednoho prvního místa v rámci jedné úrovně.

Příklad: Hráčka Lady_Inquisitor se umístí na 1. místě v rámci 7. úrovně, na 2. místě v rámci 6. a 10. úrovně a na 3. místě v rámci 8. úrovně. Jelikož se oproti ostatním umístila mezi třemi nejlepšími v rámci čtyř úrovní (z nichž jednou na 1. místě), vyhrává hlavní cenu!

  • V případě, že dva nebo více hráčů dosáhnou stejného počtu umístění v rámci 3 nejlepších za daný měsíc, o vítězi rozhodne následující bodový systém: Za 1. místo budou uděleny tři body, za 2. místo dva a za 3. místo bod jeden. Vyhrává hráč s nejvyšším počtem bodů. V případě, že ani po spočítání bodů nedojde k jasnému výsledku, vyhrávají oba hráči.
  • Pokud se nikdo v průběhu měsíce na hlavní výhru nekvalifikuje (tedy nikdo nedosáhne alespoň dvou výher v rámci 3 nejlepších s minimálně jedním prvním umístěním), pak nikdo v daném měsíci nevyhraje.

Další pravidla: 

  • Bonusová zkušenost získaná za prémiový účet nebo za první vítězství NEBUDE započítána. Záležet bude pouze na základní zkušenosti získané v bitvě.
  • Započítány budou pouze výsledky z náhodných bitev. Klanové války a bitvy rot nebudou započítány.
  • Do soutěže jsou tento měsíc zahrnuty všechny stíhače tanků s výjimkou prémiových vozidel.

 

To je vše! Pamatujte, že veškeré bodové ohodnocení je automaticky zaznamenáváno do databáze, takže k účasti nemusíte dělat vůbec nic zvláštního! Stačí si užívat radosti ze hry! Šťastné oslavy 15. výročí!