Přejít k hlavnímu obsahu

Citrons jsou zpět a hledají nové sekce

19. 7. 2013 | 10:13 Všechny hry
Dnes se podíváme trošku hlouběji mezi českou komunitu a zamíříme do klubu Citrons, který funguje na scéně už deset let. Za tuto dobu si Citrons prošli hodně trnitou cestou a tento týden nabralo vedení dvě nové sekce.
Výchozí obrázek

Dnes se podíváme trošku hlouběji mezi českou komunitu a zamíříme do klubu Citrons, který
funguje na scéně už deset let. Za tuto dobu si Citrons prošli hodně trnitou cestou a tento týden nabralo vedení dvě nové sekce.

Jako Šípková Růženka usnul tým Citrons před nedávnem. Nyní vidíme probuzení a návrat na scénu, ale né každý tento krok vedení vnímá pozitivně, někteří jen bezduše kroutí hlavou, jiní vidí rádi svůj oblíbený klub zpět. Realita je však taková, že Citrons hlásí "comeback" a mají v úmyslu ambiciózně šplhat vzhůru. Týmu se chopilo vedení, které takřka ihned začalo jednat. Byl vytvořen nový web zatím jen v beta verzi a pořádají velký nábor sekcí. Vedení jmenovitě Lukáš Švec a Martin Liška si však uvědomují kolísavý stav, který panoval v minulosti u organizace, a proto nechtějí s výběrem členů a sekcí vůbec spěchat.

 

Citrons

Tým se rozhodl podporovat tyto herní scény Call of Duty, Counter-Strike, StarCraft2, League of Legends a otevřené dveře mají také pro hry Track Mania, Battlefield 3, ShootMania a další.

První sekce na sebe nenechala dlouho čekat a objevuje se s hrou Call of Duty 4. Tým poskládaný okolo teamleadera {#Česká Republika} Michala "DaemoN" Hnátka se u sebe drží poměrně stabilně bez větších změn. Pokud vše proběhne hladce, můžeme kluky vidět na první lance 27.7 v District Prague.

Druhá nově příchozí sekce hájí barvy Call of Duty 2, což i mě samotného překvapilo. Všichni víme kam scéna CoD2 míří a pokud hádate, tak vzhůru to opravdu není. Kluci přichází z organizace infect-gaming, která nesplnila jejich požadavky a tak byl přestup velice rychle dokonán.

Sestava Citrons CoD4:

{#Česká Republika} Michal "DaemoN" Hnátek
{#Česká Republika} Michal "Theaserz" Vána
{#Česká Republika} Daniel "deny" Vinter
{#Česká Republika} Pavel "Striker" Bartoš
{#Česká Republika} Jakub "Aladrin" Jarolím

Sestava Citrons CoD2:

{#Česká Republika} Tomáš "evilman" Poupal Leader
{#Česká Republika} David "enzi" Zdařil
{#Česká Republika} Ondra "pluSS" Réda
{#Česká Republika} Jaroslav "FeaRRR" Petřík
{#Česká Republika} Jakub "alfa" Babič

Zdroj: citrons.cz
Štítky: Citrons