Přejít k hlavnímu obsahu

WoT - Rozlučka s T-50-2

20. 7. 2013 | 12:31 World of Tanks
Tankisti! Dnešní víkendovka je poněkud speciální. Jak vyplynulo z diskuze k veřejnému testu, řada z vás si značně oblíbila T-50-2 a budete se s ním loučit jen těžko. Rozhodnutí o jeho výměně za MT-25 zvrátit nemůžeme... Co ale můžeme udělat je dát Vám příležitost rozloučit se ve velkém stylu. Cíl je : Během víkendu (od 00:01 20.7.2013 do 23:59 21.7.2013) získejte co nejvíc zkušeností (základních, bez prémiového bonusu a bez denních násobků) s T-50-2!
Výchozí obrázek

Tankisti!

Dnešní víkendovka je poněkud speciální. Jak vyplynulo z diskuze k veřejnému testu, řada z vás si značně oblíbila T-50-2 a budete se s ním loučit jen těžko. Rozhodnutí o jeho výměně za MT-25 zvrátit nemůžeme... Co ale můžeme udělat je dát Vám příležitost rozloučit se ve velkém stylu.

Cíl je : Během víkendu (od 00:01 20.7.2013 do 23:59 21.7.2013) získejte co nejvíc zkušeností (základních, bez prémiového bonusu a bez denních násobků) s T-50-2!
T-50-2.jpg

 

Odměny:

Protože máme nyní jen jeden tank, dáme poněkud pozměněné odměny - zdvojíme stupně vítězů!

1.-2. místo: 1000 zlaťáků
3.-4. místo: 750 zlaťáků
5.-6. místo: 500 zlaťáků

Kromě toho vítězové také dostanou nějaké žetony do World of Warplanes.

 

Pravidla:

Bitvy se musí odehrát ve výše uvedeném časovém intervalu
Pouze s použitím daných tanků
Počítají se pouze základní zkušenosti získané v náhodných bitvách (nikoliv roty ani CW)
Počítá se pouze normální server, NE testovací!
Nárok na výhru je nutné prokázat odkazem na záznam bitvy na wotreplays.com
Záznam z bitvy musí být váš, musíte odkaz na něj na forum jako příspěvek vložit přímo vy
Záznam musí obsahovat kompletní statistiky
Aby váš replay uložil kompletní statistiky z bitvy a mohl být tak použit pro tuto soutěž, je nutné abyste v bitvě setrvali až do konce - neodcházejte do garáže před jejím koncem!
Každý soutěžící se může zkusit zúčastnit v každé kategorii jen jednou (v každé kategorii tedy s jedním vozidlem), pokud zašle více výsledků do jedné kategorie, počítat se bude pouze ten první. Zároveň ale může vyhrát v celé soutěži jen s jedním vozidlem, bude mu uznána ta vyšší výhra kterou získá, druhá a další výhra  s jiným vozidlem se nezapočítá (ani bonus 200 za nejlepší výsledek s vozidlem) a posune se na dalšího hráče v pořadí výsledků.
Výsledky bitev vkládejte do zvláštního vlákna v příslušné sekci(Vlákno je premoderované, proto neuvidíte zaslané příspěvky, vidíme je jen my)

 

Hodně štěstí!