Přejít k hlavnímu obsahu

K Western Wolves se připojil Inzta

29. 7. 2013 | 13:24 Counter-Strike 2
Profesionální Multigaming Western Wolves založen v lednu 2012 se sídlem, které se nachází v zemích Beneluxu, přichází s informací o změně jednoho člena svého CS:GO kádru.
Výchozí obrázek

Profesionální Multigaming Western Wolves založen v lednu 2012 se sídlem, které se nachází v zemích Beneluxu, přichází s informací o změně jednoho člena svého CS:GO kádru.

Dánská sekce si prochází opravdu bouřlivým obdobím. Vše začalo v Birminghamu na šampionátu Mad Catz, kde se Western Wolves neumístili nikterak dobře a po velkém očekávání si tak prošli zklamáním. To samozřejmě vyvolalo neshody v týmu, které se rozhodli vyřešit odchodem jednoho člena Nichlase "Nille" Buska. Jeho místo pak nabídli na zkoušku členovi EYES ON YOU Sebastianovi "izenb0" Riisingovi.

Western Wolves

Pouhé dva týdny stačilo na to, aby si celá sekce uvědomila, že vlastně udělali chybu a přijali tak mezi sebe zpět Nichlase Buska, který ochotně využil šanci na návrat. Co se ale nestalo i když se tým vrátil zpět do původního složení, výsledky se nedostavily a ze špičkového týmu, který získal druhé místo na Mad Catz ve Vídni a na Copenhagen Games, se tak rázem stal průměrný celek. Co ale dělat v takové situaci?

Western Wolves foto2

Western Wolves v akci (foto: HLTV.org)

Provedeme změnu jako přes kopírák. Tým se opět už podruhé za dva měsíce rozhodl nahradit Nichlase Buska a jeho místo zaplnil jeden z nejlépe hodnocených dánských hráčů a také jeden z nejznámějších CS:S hráčů, který v minulosti reprezentoval několik top dánských týmů Peter "Inzta" Kragelund. Tato přestupní rošáda tak zaujala celou Evropu a všichni jsou teď v napjatém očekávání, zda-li se novému složení bude dařit a nebo bude celá sekce podstupovat další změny.

Nová sestava Western Wolves CS:GO:

{#Dánsko} Lukas "gla1ve" Rossander
{#Dánsko} Mathias "MSL" Lauridsen
{#Dánsko} Nicolaj "Nico" Jensen
{#Dánsko} Jacob "Pimp" Winneche
{#Dánsko} Peter "Inzta" Kragelund