Přejít k hlavnímu obsahu

Western Wolves jsou pozváni na DH Bukurešť

30. 7. 2013 | 13:31 Counter-Strike 2
Včera jsme Vás informovali o nové posile dánského týmu Western Wolves a dnes se objevila další zpráva o účasti tohoto týmu na nadcházejícím turnaji DreamHack v Bukurešti.
Výchozí obrázek

Včera jsme Vás informovali o nové posile dánského týmu Western Wolves a dnes se objevila další zpráva o účasti tohoto týmu na nadcházejícím turnaji DreamHack v Bukurešti.

Velká rumunská akce s názvem DreamHack Bukurešt, která se bude konat od 14. do 15. září ve víceúčelové Polyvalent Hall přímo v cetru hlavního rumunského města, bude bohatší o další kvalitní dásnký tým. Krom známého celku Copenhagen Wolves přišla nyní také nabídka již zmiňovanému týmu Western Wolves. Bude to první velká akce, kde se ukáže v sestavě i Peter "Inzta" Kragelund, který vystřídal v týmu Nichlase "Nille" Buska. O tomto přestupu více zde.

Dreamhack

Na celé akci se ukáže šesnáct týmů nám známých je jich zatím jen deset a ty jsou z pěti zemí. CS:GO tak čeká další zajímavá akce, na které se bude rozdávat mezi nejlepší $ 15.000. Budeme netrpělivě sledovat celý turnaj a všichni příznivci dánského e-sportu bude zajímat, jak si povedou jejich dvě želíska v ohni a jestli Peter "Inzta" Kragelund předvede takové výsledky, které potáhnou celý tým k vytouženému úspěchu.

Avšak nejvíce sledovaným týmem v Rumunsku budou našlapaní Astana Dragons. Pro tento nově složený tým to bude jejich první offline turnaj a každý čeká, co tato sestava předvede. Trošku tato situace připomíná vznik nových SK Gaming v CS 1.6, v čele s GeT_RiGhTem a f0resetem. Podobně bude zajímavé sledovat i Natus Vincere, odkud odešli dva hráči právě k AD. Více o nedávných změnách se můžete dočíst zde.

Nominační list pro DreamHack v Bukurešti:

{#Švédsko} Ninjas in Pyjamas{#Francie} VeryGames
{#Dánsko} Copenhagen Wolves{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Rumunsko} neXtPlease!{#Rumunsko} The Elder Gods
{#Francie} LDLC.com{#Švédsko} n!faculty
{#Ukrajina} Astana Dragons{#Dánsko} Western Wolves