Přejít k hlavnímu obsahu

Shootmania ELITE zdarma! Klíče uvnitř!

3. 8. 2013 | 00:31
Že se Shootmania chce stát plně progamingovým herním titulem je vám známo již dlouho. Ovšem něco k tomu této plně nové hře stavělo silnou bariéru, něco sakra důležitého, a to je její cena!
Výchozí obrázek

Že se Shootmania chce stát plně progamingovým herním titulem je vám známo již dlouho. Ovšem něco k tomu této plně nové hře stavělo silnou bariéru, něco sakra důležitého, a to je její cena!

Již dříve Nadeo oznámilo že chce uvolnit z části Shootmanii pro širokou veřejnost zdarma! Samozřejmě vás čeká několik omezení, které se však dají přetrpět, a kdo ví, třeba vás začnou zajímat i jiné módy než progamingový Elite, a hru si koupíte! To je přesně ta strategie která se nám líbí, a v kterou jsme v posledních týdnech Shootmanie doufali!

Jenže! Jak to přesně funguje? Přístup do hry, musíte získat od některého z hráčů Shootmanie, který vám může udělit dva rozdílné přístupy do Shootmania Elite. Buďto vás jednoduše pozve jako guesta, čímž získáte přístup do Elite, ovšem pouze na 3 zápasy denně, s tím že další zápasy vám může jakýkoliv hráč herní měnou Planets, zakoupit.

Nebo vám udělí takzvaný Super Guest Access, který jej však bude stát 5000 Planets, a získáte tak neomezený přístup hraní módu Elite. Tyto Planets se mu však vrátí, pokud si hru později zakoupíte.

Tato tabulka vám snad poví více:

Jeden takový hráč Shootmanie si tak z nahraných Planets, může poskládat rovnou celý tým, ovšem pro získání plné palby Super Guesta, si pravděpodobně budete muset najít hodně dobrého kamaráda, nebo velký um s laserem a chuť něco dokázat.

Co je to ta Shootmanie? Tak to se můžete dozvědět v našem článku.

K dispozici vám dáme také pár klíčů pro základní Guesty:

B94G-8CKX-FRMJ-FCT9-YHX
359H-CXBK-7GE9-HJT6-TX9
9PYB-KB8N-HAWB-GBJP-85E
8JBN-H7MF-4YYF-MPWC-KAK
Y49G-6CPG-3MWD-DW67-WTM
XHJ9-7Y9B-63TR-3W59-7HJ
W7G6-ABEY-AC64-B6M7-4H5
6KKD-EFYT-5H4E-JJ5B-TM3
4ACM-TGA8-55CE-A89B-BCA
XN7F-4MXY-A5Y4-CE8R-FM9

Link ke stažení hry: http://download.shootmania.com/

Pokud jste nestihli využít ani jeden z námi nabízených klíčů, nevěste hlavu, navštivte náš facebook kde můžete kdykoliv o klíč požádat!

Pokud si nevíte s něčím rady, jistě vám pomůže FAQ.