Přejít k hlavnímu obsahu

Baxtrix se připojuje k eSubě

7. 8. 2013 | 21:07 League of Legends
Po odchodu Johnnyho z eSuby se na bootcampu v Nestu rozhodlo o novém spoluhráči na postu AD carry.Herdynův tým se se ztrátou hráče potýkal už tři týdny, kdy těsně po Quietus Day a LAN finále odešel Jan 'Johnny' Václavík z důvodu nedostatku motivace. Ten od nového složení po odchodu trojice eSuby do Benched zastával pozici AD Carry. 
Výchozí obrázek

Po odchodu Johnnyho z eSuby se na bootcampu v Nestu rozhodlo o novém spoluhráči na postu AD carry.

Herdynův tým se se ztrátou hráče potýkal už tři týdny, kdy těsně po Quietus Day a LAN finále odešel Jan 'Johnny' Václavík z důvodu nedostatku motivace. Ten od nového složení po odchodu trojice eSuby do Benched zastával pozici AD Carry. 

Kapitán Pavel 'Herdyn' Mikeš se spolu se svými svěřenci původně poohlížel po již zajetých hráčích na naší scéně, nikdo jim však dostatečně nevyhovoval. V tzv. "The Nest", což je bootcampové hnízdo eSuby, tak původně dostal šanci méně známý Pišta (WorstADCarryWest).

S ním si však zbytek nebyl stoprocentně jistý, a vzhledem k tomu, že měli jako druhou možnost Štěpána 'Baxtrix' Buchtu, rozhodli se jej vyzkoušet. Více se k výběru vyjádřil kapitán Mikeš:

"Johnny nám oznámil svůj odchod asi tak týden před boot campem. Bylo nám tedy jasné, že potřebujeme rychle někoho sehnat, aby jsme nebyli ochuzení o stoprocentní účinek soustředěného tréninku. Nejdříve jsme se rozhodovali mezi již známými hráči na tomto postu. Ti měli nevýhodu, že už se znal jejich přístup a chování i mimo hru. Nikdo nás z nich nezaujal, tak jsme se rozhodli najít zase nějakého neznámého talenta. Našli jsme dva. Jeden byl WorstADCarryWest, druhý byl Baxtrix. Baxtrixe jsme se ale nemohli dohledat, a tak jsme šli do onoho Pišty s tím, že Baxe Rakeťáka vyzkoušíme až po Boot Campu. Pištovi jsem dal už předem vědět, co máme v plánu, a že se může ještě leccos změnit. Přesto k naší radosti se rozhodl do Nestu jet už jen kvůli té zkušenosti. Bez něj by toto soustředění nebylo ono, neboť bychom museli trénovat s online hostem. Nicméně po týdnu pak došlo na zkoušku Baxtrixe, který nás přímo oslnil po všech stránkách, tak jsme se rozhodli ho proklepnout úplně. Pištovi jsem dal vědět o našich pocitech, ale ještě jsme nebyli definitivně rozhodnuti. Na to ale on nechtěl čekat, a tak jsme se v dobrém rozešli. Jsme rádi, že se mu boot camp líbil, děkujeme mu za jeho snahu a doufáme, že nasbíral cenné zkušenosti a nebude nikdy toho týdnu ztrávenému s námi litovat."

S příchodem Buchty je sestava eSuby následující:

{#Česká Republika} Pavel 'Herdyn' Mikeš
{#Česká Republika} Jan 'Rikytan' Kusák
{#Česká Republika} Ondřej 'Fuky' Fučík
{#Česká Republika} Lukáš 'LouGi' Balaževič
{#Česká Republika} Štepán 'Baxtrix' Buchta