Přejít k hlavnímu obsahu

Shootmania za polovic!

13. 8. 2013 | 18:40
Již jste určitě získali svůj guest klíč k ELITE módu Shootmanie (pokud ne, zažádejte o něj na fanouškovském facebooku TRYelite), a vyzkoušeli jste si tak esport verzi Shootmanie, ovšem chtěli byste zábavy ještě víc?Tak směle do toho a se slevou! Shootmanii si teď můžete zakoupit za polovinu - 250kč, a získat tak přístup ke všem funkcím, do všech módu a hromady, hromady vymožeností.
Výchozí obrázek

Již jste určitě získali svůj guest klíč k ELITE módu Shootmanie (pokud ne, zažádejte o něj na fanouškovském facebooku TRYelite), a vyzkoušeli jste si tak esport verzi Shootmanie, ovšem chtěli byste zábavy ještě víc?

Tak směle do toho a se slevou! Shootmanii si teď můžete zakoupit za polovinu - 250kč, a získat tak přístup ke všem funkcím, do všech módu a hromady, hromady vymožeností.

Získáte tak přístup ke všem oficiálním ale i uživatelským módům, kterých není zrovna málo, a věřte že vám to zabere pěkných pár nocí než je všechny vůbec vyzkoušíte.

Pokud vás nezajímá ani tak hra, jako spíš eSport, s plnou verzí Shootmanie se budete moct zúčastnit všech turnajů a lig které naleznete, a přijít si tak každý týden na několik tisíc korun. Tak na co ještě čekáte? Kupujte, nabídka je časově omezená do neděle 18. srpna. Přes PaySafeCard lze platit zde

zapolovic

Co je to ta Shootmania?

Ptáte se, o čem je vlastně řeč? Shootmania je pure soutěžní progamingová FPS hra od společnosti Nadeo a jejího vydavatele Ubisoft která je inspirována úspěšnými progamingovými tituly Quake a Counter-Strike, po vzoru Trackmanie je Shootmania zaměřena kompletně na kompetetivní hraní. Postupem času zde tedy nezískáváte žádné výhody oproti ostatním hráčům, ani si je nelze zakoupit. Vaším jediným cílem může být tedy hodnocení v jednotlivých žebříčcích, nebo výhra nějakých těch peněz v jednom z turnajů! Velkou výhodou hry Shootmania je modifikovatelnost, prakticky cokoliv ve hře jde jakkoliv změnit, hráči mohou vytvářet své vlastní mapy, skiny, ale i módy hry. V současné době je k nalezení nespočet různých herních módu a map. Nejzajímavější pro nás jsou však oficiální mody ELITE & Joust, které jsou nejčastěji používány k soutěžnímu hraní.

Elite

V modu Elite se proti sobě utkají dva trojčlenné týmy, součástí modu jsou vždy dvě zbraně - Rail a Rockets. Které můžete znát právě z již zmiňovaného Quaku. Týmy si střídají vždy po jednotlivých kolech strany útoku a obrany. Pokud tým útočí, je vyslán z týmu jediný hráč s třemi životy a zbraní Rail, proti trojci hráčů z protějšího týmu, každý s jedním životem. Útočník má za úkol všechny protivníky zneškodnit, nebo obsadit stožár, což je mu umožněno až po chvilce hry. Hrají se jednotlivá kola až do devíti bodů s minimálním rozdílem dvou! To znamená že hra nemůže skončit 9-8 a musí se pokračovat v Tiebraku, dokud jeden z týmů nezíská dvoubodový rozdíl, například 12-10. Joust V režimu Joust se proti sobě utkávají dva hráči 1vs1, snažící se dosáhnout co největšího zisku bodů zasažením nepřítele. Většinou se hraje na výrazně menších mapách.

Jak se Shootmania hraje se můžete podívat v následujícím videu, týmu Dignitas!

Komunita & Soutěže

Světová komunita Shootmanie se rozrůstá nezadržitelnou rychlostí, spojením nejvýznamnějších komunitních stránek a turnajových organizátorů, vznikla již jednotná turnajová pravidla, a pravidelně jednou za přibližně 4 měsíce, se mění turnajový maplist, aby hráči nebyli znuděni hraním stále dokola stejných map, no a aby se také trochu míchalo kartami úspěchů. Nelze si tak natrénovat mapy a hrát furt stejnou taktiku dokola, týmy to tak nutí více trénovat.

mlg_logo

Za velmi úspěšné se dá považovat zařazení Shootmanie do turnajů serie GO4 na ESL & NESL, nebo nedávné oznámení podpory ze strany amerických organizací MLG a TWL! Každý týden si online můžete zdarma zahrát několikero turnajů o peníze. Každou neděli tak můžete soutěžit v již zmiňovaném GO4Shootmania o 150 Eur, s možností postupu do měsíčního finále o 400 Eur, kterého se zúčastní jen ty nejlepší týmy. Pouze na ESL si tak můžete každý měsíc přijít na 1000 Eur! Zotac Joust cup, si můžete zahrát taktéž každou neděli o pěkných 100 Eur, zároveň se můžete kvalifikovat do měsíčního finále o 500 Eur, pokud se účastníte pravidelně turnajů Zotac, máte možnost vyhrát různé ceny, nyní například herní grafickou kartu! Dalším do sbírky jsou turnaje Gameface  modu ELITE, právě startující, také o 100 Eur. 

Go4_logo_generel  

V doprovodu s různými online turnaji o finanční hodnotu, jsou také k dispozici 4fun turnaje hostovány stejnými ale i jinými dalšími organizacemi - ESL, Zotac, Gameface, Krazy Users a dalšími, ve kterých si můžete procvičit svůj skill proti jiným evropským týmům. Dále jsou online akce doplněny i skvělými offline akcemi, jako například skvělá IPL6 která proběhla v USA a na kterou se mohl dostat kdokoliv skrz dlouhou online kvalifikaci, hrálo se zde o rovných 100.000 USD! Můžeme také zmínit anglickou Insomnia Lan letos již i49, do které se lze také kvalifikovat a získat tak zdarma vstupné, kde se hraje dohromady o pěkných 2000 Liber, v neposlední řadě nesmíme opomenout Prague Arena 2013 která proběhla v pražské luxusní herně District.Prague! V Praze se hrálo o skvělých 3000 Eur!

pragarena

Portály

Asi nejznámějším mezinárodním portálem je Mania-Actu, na které se můžete dočíst komunitou vložené novinky ze všech Nadeo her. Probíhá zde také oficiální volba map, a diskuze o veškerých možných i nemožných změnách systému hry a pravidel. Dále můžete navštívit například shootmaniaca který je zaměřený především na americkou komunitu, nebo první a jediný Český komunitní portál TRYelite.cz!

TRYELITELOGO2

Streamy

Součástí komunity jsou samozřejmě i streameři a různé streamovací organizace. Asi nejznámějšími jsou naši partneři 99Damage a Crusaders gaming TV, kteří vysílají v Německém, Anglickém a Francouzském jazyce. Pro České a Slovenské fanoušky se brzy chystají nejen internetové streamy ale i jiná další televizní show okolo Shootmanie, v podání portálu TRYelite!

99damagecrusadersTVmensi

eSuba zatím jediná

V Českých luzích a hájích je zatím jediný evropě konkurence schopný tým eSuba. Která prozatím drží břemeno TOP týmu České Republiky, proti ostatním českým týmům neztrácí v oficiálních zápasech, a české turnaje zatím hravě vyhrává. Avšak mnozí ji dokázali potrápit, například tým MADC na první České Shootmania LAN v District.Prague s eSubou sehrál ve dvou zápasech vyrovnanou partii. Je zde několik dalších českých týmů které se pokoušejí eSubu stíhat, například SnoopyGame, avšak stále se nedaří dostat se do toho správného tempa, snad přijde brzy čas a tým který toto pomyslné prokletí zlomí, a čeští hráči se na evropské scéně dostanou ještě dál.

Pojďte s námi!

Na Shootmanii díky všem těmto výhodám rychle se rozvíjející komunity na západě přechází spousty hráčů z her jako jsou Call of Duty, Quake a další. Shootmanie má nakročeno stát se dalším velmi kvalitním progamingovým titulem, a zařadit se po boku Doty 2, LoL, SC2, či CS:GO! Milovníci FPS žánru, neváhejte ani vteřinu a pojďte si vyzkoušet čistý progaming!