Přejít k hlavnímu obsahu

TNAC: Rozhovor s h34D_hUnT3Rem

28. 8. 2013 | 15:04 StarCraft 2
Další účastník The Nest Alienware Cupu je trochu překvapením. Vojtěch "h34D_hUnT3R" Veselý po svém úspěchu na LanCraftu musel předčasně opustit offline kvalifikaci a již se zdálo, že se turnaje účastnit nebude. Štěstí ale h34D_hUnT3Rovi nakonec přálo a i on se tak na sklonku své kariéry může podívat do Nestu.  
Výchozí obrázek

Další účastník The Nest Alienware Cupu je trochu překvapením. Vojtěch "h34D_hUnT3R" Veselý po svém úspěchu na LanCraftu musel předčasně opustit offline kvalifikaci a již se zdálo, že se turnaje účastnit nebude. Štěstí ale h34D_hUnT3Rovi nakonec přálo a i on se tak na sklonku své kariéry může podívat do Nestu.

 

The Neat Alienware Cup

 

{#Česká Republika} h34D_hUnT3R je jedním z nejzkušenějších hráčů na domácí scéně. Své dlouholeté zkušenosti z Warcraftu dokázal úspěšně přenést i do StarCraftu 2, kde po celou dobu patřil mezi nejlepší hráče. Minulý rok navíc byl zřejmě tím úplně nejlepším, minimálně co se týče výdělku, když vyhrál 2 sezóny NSL po sobě.

 

 

Vše dobré ale musí jednou skončit a i h34D_hUnT3R se tak zřejmě loučí se svou kariérou. Vítězství na LC mu nakonec dokázalo na poslední chvíli zajistit pozvánku do TNAC. Dokáže se tento veterán rozloučit na vrcholu a vyhrát hned dvě prestižní akce po sobě?

 

Ahoj Heade, skoro na poslední chvíli si se kvalifikoval na The Nest Alienware Cup. Jak se těšíš na tuto netradiční akci?

Ahoj, původně jsem myslel, že už to nechám být, ale, jak říkáš, na poslední chvíli jsem dostal od Jumpa nabídku, která se neodmítá, takže doufám, že to bude stát za toSmile Těším se, že poprvé okusím prostory a atmosféru Nestu.

 

Tobě se offline kvalifikace nakonec nevyvedla, nicméně díky tvému velkému vítězství na LanCraftu si se ještě na turnaj dostal. Doufal si v to, resp. zkusil by si v opačném případě online kvalifikaci?

Offline kvalifikaci jsem pustil záměrně, jednak proto, že už mi jel vlak a taky proto, že jsem nějak nechtěl strávit další víkend po LC na turnaji. Proto jsem se ani nechystal na online kvalifikaci, nicméně když mi jump přímo dal jedinečnou možnost přijít si zahrát, něco se ve mě zlomilo a rozhodl jsem se na to kývnout.

 

head hunter.jpg

 

Při pohledu tvým průchodem LC turnaj bylo zřejmé, že si potkal několik hráčů, kteří budou i na TNAC. S jakými ambicemi půjdeš do turnaje?

Se stejnými jako jsem šel na LC - top3, odnést si tedy nějakou cenuSmile

 

Koho považuješ za svého největšího soupeře?

Nejspíš jako vždycky Harpnera, ale po LC už to nevidím tak černě, takže přímo strach z něj nemám.

 

Sice již nezbývá mnoho času, každopádně chystáš se ještě nějak připravovat? Nebo budeš spoléhat na svou přípravu na LanCraft?

Připravovat se nebudu, nemám na to v současné době ani moc čas, takže budu spoléhat na to, co umím z LanCraftu, plus si to oživím přímo na místě před a v průběhu turnaje.

 

Již si řekl, že to bude v Nestu tvoje premiéra. Co čekáš od těchto prostor a co říkáš na fakt, že si nemusíš brát vlastní PC, protože se bude hrát na počítačích Alienware?

Co jsem viděl z obrázků, tak prostory vypadají skvěle, na to se těším. Konkrétně na PC mi tolik nezáleží, ale chápu, že je prestižní mít tam to nejlepší od AlienwareSmile

 

 

Může ještě nějak TNAC zahýbat s tvým rozhodnutím skončit s hráčskou kariérou v SC2?

Ne, to bohužel nemůže. Moje rozhodnutí nehrát pramení z dlouhodobého zaměření v životě, které zkrátka nepočítá s počítačovými hramiSmile

 

Děkuji ti za rozhovor a přeji hodně štěstí v turnaji i do budoucna. Chtěl by si na závěr něco sdělit svému fanklubu?:)

Taky děkuji. Vzkázal bych, ať si mě pamatují v nejlepšímSmile