Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Sao Paulo: Millenium vítězí ve finále!

29. 1. 2014 | 19:15 League of Legends
Tento týden nebude pouze ve znamení klasické LCS, ale ve dnech úterý a středa se odehraje také další turnaj osmé sezóny okruhu Intel Extreme Masters. 
Výchozí obrázek

Tento týden nebude pouze ve znamení klasické LCS, ale ve dnech úterý a středa se odehraje také další turnaj osmé sezóny okruhu Intel Extreme Masters. 

INTEL EXTREME MASTERS VIII - SAO PAULO
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo3bo3bo3 
 
{#Evropská unie} Millenium2     
 Úterý 18:00 {#Evropská unie} Millenium2   
{#Brazílie} CNB eSports0     
   Středa 14:30 {#Evropská unie} Millenium2 
{#Mexiko} Lyon Gaming
1     
 Úterý 16:00 {#Brazílie} Seven Wars0   
{#Brazílie} Seven Wars2     
     Středa 20:30 {#Evropská unie} Millenium
{#Brazílie} Pain Gaming2    Vítěz
 Úterý 14:00 {#Brazílie} Pain Gaming2   
{#Argentina} Isurus Gaming0     
   Středa 17:30 {#Brazílie} Pain Gaming0 
{#Argentina} Furious Gaming0     
 Středa 13:00 {#Evropská unie} OceloteWorld0   
{#Evropská unie} OceloteWorld2     
 

V této sezóně se v League of Legends prozatím odehrály tři turnaje, z nichž dva v Asii a jeden v Evropě. Vítězové letošních turnajů jsou jmenovitě Gambit Gaming, World Elite a Invictus Gaming. Nynější turnaj v brazilském Sao Paulu je poslední šancí, jak se na světové finále hrající se v březnu v polských Katovicích dostat.

Většinu týmu v tomto turnaji zřejmě nebudete znát, z celkem osmi účastníků jde totiž o šest místních kvalifikantů z Brazílie a zbytku Latinské Ameriky. Naše pozornost se tedy upře především na čtveřici týmů. Tím prvním je brazilský celek PaiN Gaming, který má dlouhodobě kvalitní výsledky a dá se označit za největšího tuzemského favorita. Dále jsou to Lyon Gaming, kteří jsou na tom velice podobně jako PaiN i v porovnání se zahraniční scénou.

Turnaj také doplňují dva týmy, které původně měli být po jednom z Evropy a Severní Ameriky, tedy kontinentů s LCS ligou. Zatímco Millenium jsou připraveni pobít se o primát, tak Team Dignitas bohužel nestihli vyřešit víza, a tak je nahradí druhý evropský tým - OceloteWorld.

0
(pro zvětšení sestav všech účastníků kliknětě na obrázek)

Kompletní turnaj osmi týmů se odehraje během pouhých dvou dní, tak nezmeškejte již první zápasy! Celý turnaj bude živě vysílán na streamu ESL TV, komentátory pro IEM Sao Paulo budou Jason Kaplan, Saintvicious, Spuddington a moderátorem bude Paul 'ReDeYe' Chaloner.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.