Přejít k hlavnímu obsahu

ex-iNfernity ladies s mezinárodní sestavou

11. 2. 2014 | 23:18 Counter-Strike 2
Bývalý ladies tým iNfernity mění dvě hráčky - odchozí Katarína 'LejuskA' Takáčová a Tereza 'Shadie' Jará nahrazují Ruska Olya 'Knopk@' Horoshilova a Srbka Kristina 'zon1Q' Stevanovic.iNfernity Gaming před měsícem opustila jejich ladies sekce pod vedením Jany 'jance.' Kozákové a rozhodla se hledat novou organizaci. Od té doby však po holkách nebylo vidu ani slechu, což nakonec vyústilo v nastalou situaci.
Výchozí obrázek

Bývalý ladies tým iNfernity mění dvě hráčky - odchozí Katarína 'LejuskA' Takáčová a Tereza 'Shadie' Jará nahrazují Ruska Olya 'Knopk@' Horoshilova a Srbka Kristina 'zon1Q' Stevanovic.

iNfernity Gaming před měsícem opustila jejich ladies sekce pod vedením Jany 'jance.' Kozákové a rozhodla se hledat novou organizaci. Od té doby však po holkách nebylo vidu ani slechu, což nakonec vyústilo v nastalou situaci.

 
Nová dvojka u ex-iNfernity ladies (zleva Knopk@, zon1Q)

Dvojice Takáčová a Jará totiž opouštějí tým z důvodu nedostatku motivace a zázemí, na což kapitánka reagovala příjetím dvou zahraničních dívek, jedné Rusky a Srbky, se kterými v poslední době často hrála.

Následující vyjádření napsala kapitánka na Facebook stránku bývalých iNfernity ladies:

"Máme pro vás špatnou zprávu.

Náš tým nebude pokračovat v této sestavě. Lejuska a Shadie se rozhodly skončit s hraním kvůli nedostatku motivace a kvůli špatné situaci v Česku s hráčkami a sponzory.

Já (jance.), Maiuska a AmazonQa budeme pokračovat v hraní, ale neměli jsme žádné české hráčky, které by s námi hrály. Takže jsme chvíli byly v neaktivitě. Začala jsem se bavit s jednou Srbkou (zoniQ) a jednou Ruskou (Knopk@), o kterých jsem věděla, že chtějí vytvořit dobrý dívčí tým. Takže jsme byly tři holky a snažily sme se najít zbylé dvě. Řekla jsem jim o mých bývalých spoluhráčkách Amazonce a Maiusce... Po několika hrách jsme se rozhodli to zkusit takhle. Teď prostě budeme hodně, hodně a hodně trénovat a zkusíme se připravit na CPH games!"

Nová sestava ex-iNfernity ladies

{#Česká Republika} Jana 'jance.' Kozáková
{#Česká Republika} Nikol 'Maiuska' Janečková
{#Česká Republika} Martina 'AmazonQa' Sedláková
{#Ruská federace} Olya 'Knopk@' Horoshilova
{#Srbsko} Kristina 'zon1Q' Stevanovic

Štítky: iNfernity Ladies