Přejít k hlavnímu obsahu

MoOnTy obnovuje NecroRaisers

16. 2. 2014 | 17:27 Všechny hry
Zatímco web NecroRaisers je v přestavbě, Matej 'MoOnTy' Kandlbauer přebírá velení po dvojici Tomster-Reset a nabírá nové - i zahraniční - sekce pod známý klan společně s představením NecroRaisersTV.
Výchozí obrázek

Zatímco web NecroRaisers je v přestavbě, Matej 'MoOnTy' Kandlbauer přebírá velení po dvojici Tomster-Reset a nabírá nové - i zahraniční - sekce pod známý klan společně s představením NecroRaisersTV.

NecroRaisers před několika lety patřili mezi nejlepší klany česko-slovenské scény, postupem času se však organizace opakovaně přesouvala přes občasnou neaktivitu zpět k obnově a naopak.

Většinu času si však držela své Counter-Strike sekce, které v poslední době byly pod vedením Kandlbauera, který dnes přebírá post manažera po odchozím Tomáši 'tomsteR' Jindrovi.

"V prvom rade by som chcel poďakovať za dôveru Resetovi, ako súčasnemu majitelovi a Tomsterovi, od ktorého som prevzal značku NecroRaisers! Je to veľká pocta a o to väčšia práca, udržať tento celok pokope a hlavne dostať o znova na vrchol. V tejto novinke vám chcem oficiálne hrdo predstaviť naše herné sekcie a projekt NR TV."

{#Slovenská Republika} Matej 'MoOnTy' Kandlbauer, nový manažer NR

"Mé setrvání v NecroRaisers po dlouhých letech končí. Léta strávená pod naší organizací mi dala mnoho lekcí a cenných zkušeností do budoucna. Poznal jsem spousty lidí, které bych nikdy bez NR nepoznal a nemohl bych se posunout dál. Rok 2013 měl být přelomový pro NecroRaisers, avšak mé plány a vize se nenaplňovaly a jak šel čas, přestal jsem mít chuť jakkoli se snažit dále v plnění mých plánů. Jedna dohoda za druhou padala, předjednané spolupráce šly do kopru. Jednoho krásného dne jsem si řekl, že končím a uvědomil jsem si, že se již nechci dále angažovat v gamingu v CZ/SK, z mnoha důvodů. Ať už jsou to známé problémy a důvody, tak i důvody osobní.

Hledání mého nástupce byla snadná věc, s Matejem se známe již dlouhou dobu a vím, že od něj můžeme čekat velké věci. Také vím, že je to člověk s několika lety zkušeností v herní sféře. Sice jako manažer je „newbie“ v organizaci, jako je NecroRaisers, ale i nadále jsme v kontaktu a věřím, že pro NecroRaisers je to konečně ten správný impuls k tomu u nás na scéně něco změnit. Já osobně nyní úzce spolupracuji s firmou Ozone Gaming a máme plány již pro rok 2014.

Určitě se můžete těšit na novinky od Ozonu prostřednictvím NecroRaisers, ale i dalších projektů, které s Ozonem plánujeme! Ještě bych rád poděkoval VŠEM našim fanouškům, nejen z České a Slovenské republiky, ale z celého světa za jejich podporu NecroRaisers. Bez nich by NecroRaisers nemělo dále smysl a důvod existovat, ještě jednou díky Vám všem!"

{#Česká Republika} Tomáš 'tomsteR' Jindra

Kandlbauer měl v posledních týdnech plné ruce práce, nabíral sekce z různých her, mezi kterými nechybí Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends a Call of Duty: Modern Warfare 3.

 

 Counter-Strike: Global Offensive

První oznámenou sekcí nových NecroRaisers jsou dívky z Counter-Strike: Global Offensive. Všechny patří mezi ostřílené hráčky, které se v minulosti ukázaly pod jmény jako myRevenge, Cyborg Factory nebo eSuba.

Holky se složily na začátku roku, kdy ex-eSubačka Stáňa 'makaron' Švandrlíková složila novou sestavu, která hledala nové zázemí. Po několika týdnech hledání se povedlo a pětka dívek se ubrala pod NecroRaisers.

"Ahoj, moc bych chtěla jak za sebe tak za celý team poděkovat za možnost hrát za NR. Určitě je pro nás teď největším cílem sehrát se a dostat se na úroveň hraní ostatních dívčích celků. Také bychom se chtěli ukázat na nějaké CZ lan a podat co nejlepší výsledky. Cesta to bude dlouhá a vůbec ne lehká, ale já plně věřím že to dokážeme! Děkujeme všem za podporu."

NecroRaisers CS:GO ladies - Facebook stránka

{#Česká Republika} Stáňa 'makaron' Švandrlíková
{#Česká Republika} Romana 'maideN.' Kaňovská
{#Česká Republika} Michaela 'Mishulkaa' Čáslavská
{#Slovenská Republika} Slávka 'mafinka' Tomšová
{#Slovenská Republika} Dominika 'Nikky' Strečanská

 

 Hearthstone

Nechybí ani zástupci nové hry, která je zatím stále v open beta fázi, Hearthstone: Heroes of Warcraft. Týmu Milan 'Yunny' Haydena stále chybí tři hráči, avšak v 1v1 sekci nabrali NecroRaisers novou dvojici:

Tým

{#Česká Republika} Roman 'TanakhT' Pivec
{#Slovenská Republika} Milan 'Yunny' Hayden
{#Evropská unie} 'TBA
{#Evropská unie} 'TBA
{#Evropská unie} 'TBA'

"Táto hra je veľmi zaujimavá a nová, vyskúšame niečo uhrať. Predovšetkým dúfam že bude u nás veľký počet turnajov."

1v1

{#Slovenská Republika} Matej 'MoOnTy' Kandlbauer
{#Slovenská Republika} Lea 'Hellprincess' Kučerová

 

 League of Legends

Staronový kapitán NecroRaisers Vláďa 'Gordy' Ditrych se vrací se zcela novou sestavou, která má stále vše před sebou:

{#Česká Republika} Lukáš 'Asasiix' Hrabánek
{#Česká Republika} Jiří 'Snoop' Daněk
{#Česká Republika} Pavel 'Nazarius' Horák
{#Česká Republika} Leoš 'Leonardo' Mužík
{#Česká Republika} Vláďa 'Gordy' Ditrych

"Jsme rádi že můžeme hrát pod NR a doufáme že tahle spolupráce bude přínosná pro obě strany."

 

 Call of Duty: Modern Warfare 3

Jako prozatím poslední sekci oznamují NecroRaisers maďarskou pětku György 'fROST' Grónai ve hře CoD: MW3, která se na ESL vrátila namísto nejnovějšího vydání Call of Duty: Ghosts, jejíž sestavu původně NecroRaisers chtěli angažovat.

Naša zostava je spolu od Call of Duty Black Ops 2, kde sme dosáhli 2. miesto v ESL A-Series, kde sme dokázali ničiť súperov ako Epsilon Gaming, Tera Gaming ci inych. Boli sme donútení odísť z nášho predchodzieho pôsobiska kvoli rôznym sporom. Hľadali sme iné organizácie, no nakoniec sme sa pridali pod NR nakoľko je u nás tento klub známy a populárny.

NecroRaisers.CoD:MW3

{#Maďarsko} György 'fROST' Grónai
{#Maďarsko} Miklós 'flnzR' Kató
{#Maďarsko} Gábor 'chEEz' Huszár
{#Maďarsko} Márk 'sQREE' Szalkai 
{#Maďarsko} Kristóf 'krisa' Grónai

 

Moviemaking sekce

NecroRaisers nabrali studio ENCARDY pod svá křídla, čímž získávají pětici nadějných moviemakerů, jejichž práci naleznete na jejich YouTube stránce nebo Facebook stránce.

{#Česká Republika} Filip 'Baalaa' Balaško
{#Česká Republika} Dominik 'choogi' Chvostek
{#Slovenská Republika} Niko 'NIKO' Gígel
{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť
{#Belgie} Benn 'cad' Proost

K tomu se přidává i dvojka grafiků:

{#Slovenská Republika} Patrik 'Bend3r' Marcin
{#Slovenská Republika} Roland 'Daky' Nguyen

 

NecroRaisers TV

Důležitou novinkou u NecroRaisers je jejich nové stream studio, které bude obsahovat jak anglický tak slovenský stream. Česko-slovenský najdete na tomto odkaze, zatímco evropský v angličtině bude probíhat zde, na kanále, který bude vidět i ve stream sekci HLTV.org.

Komentované budou i české a slovenské zápasy, častěji však uvidíme aktivní anglický stream.

Komentátoři

{#Slovenská Republika} Matej 'MoOnTy' Kandlbauer
{#Indie} Jeereen 'eNergY' Bennington

Štítky: moonty, NecroRaisers