Přejít k hlavnímu obsahu

LoL ladies tým u organizace eEriness

13. 3. 2014 | 21:43 League of Legends
Známá česká organizace eEriness se rozhodla do svých řad nabrat vedle klasické League of Legends sekce ještě tým slečen.eEriness se tak řadí po bok eSuby, která již svou ladies sekci má nějaký měsíc a dokonce se pod tagem eSuby zúčastnili i lanky. Hrají spolu už opravdu dlouho, což doufám, že vydrží i novému týmu eEriness.Ladies. Tým se složil z jádra z minulého týmu - Glee, Shimy, Bajju - ke kterému si holky vybraly do jungle KateStarstorm a na pozici marksmana Gaysheep.
Výchozí obrázek

Známá česká organizace eEriness se rozhodla do svých řad nabrat vedle klasické League of Legends sekce ještě tým slečen.

eEriness se tak řadí po bok eSuby, která již svou ladies sekci má nějaký měsíc a dokonce se pod tagem eSuby zúčastnili i lanky. Hrají spolu už opravdu dlouho, což doufám, že vydrží i novému týmu eEriness.Ladies. Tým se složil z jádra z minulého týmu - Glee, Shimy, Bajju - ke kterému si holky vybraly do jungle KateStarstorm a na pozici marksmana Gaysheep.

Pro představení své nové sekce si organizace vybrala známou hernu District, kde také redaktor Horry krátce holky vyzpovídal o jejích nejbližších cílech, jak se daly dohromady a podobně. Nová ladies sekce eEriness kromě účastní na ESL Ladies cupech plánuje přijet na lanky typu Lancraft.

Nynější sestava eEriness.Ladies:

{#Česká Republika} Ivana 'Glee' Mlynaříková - Top Laner
{#Česká Republika} Eliška 'KateStarstorm' Knížková - Jungler 
{#Česká Republika} Ivana 'Shimy' Kovářová - Mid Laner
{#Slovenská Republika} Nika 'Gaysheep' Číčová - Marksman
{#Česká Republika} Barbora 'BitterBajju' Pavlůsková - Support

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.