Přejít k hlavnímu obsahu

Krásné ženy, které si hraním pokeru vydělaly miliony!

19. 3. 2014 | 09:10 Poker
Poker je stále tak trochu vnímán jako mužská disciplína. V širokém povědomí veřejnosti je tak nějak spojován s kovboji a následnými přestřelkami. To už ale dávno není pravda!Poker zaznamenal v posledním desetiletí nevídaný rozmach a stal se nejpopulárnější karetní hrou na světě, kterou se baví doslova miliony lidí každý den. Hlavní zásluhu na pokerovém boomu nese především to, že je možné hrát poker online. Stačí si sednout ke svému počítači a bez ohledu na denní dobu si hráči mohou zahrát z tepla a pohodlí svého domova.
Výchozí obrázek

Poker je stále tak trochu vnímán jako mužská disciplína. V širokém povědomí veřejnosti je tak nějak spojován s kovboji a následnými přestřelkami. To už ale dávno není pravda!

Poker zaznamenal v posledním desetiletí nevídaný rozmach a stal se nejpopulárnější karetní hrou na světě, kterou se baví doslova miliony lidí každý den. Hlavní zásluhu na pokerovém boomu nese především to, že je možné hrát poker online. Stačí si sednout ke svému počítači a bez ohledu na denní dobu si hráči mohou zahrát z tepla a pohodlí svého domova.


Díky tomu se z pokeru stala zábava dostupná všem a to bez ohledu na věk či pohlaví. Mužů sice stále hraje více, ale to neznamená, že by se mezi hráči nenašly hráčky, které to svým mužským soupeřům taky umí pěkně natřít. Jsou to ženy krásné, šikovné a chytré. Není tedy divu, že se jim v této krásné hře tolik daří.

Poker není o náhodě

Poker není jen nesmírně zábavnou hrou. Pro řadu lidí je poker způsobem, jak si trochu přilepšit a mnoho hráčů si hraním pokeru online vydělává dokonce na živobytí. Přestože si stále mnoho lidí myslí opak, štěstí hraje v pokeru roli jen z krátkodobého hlediska. Stejně jako když při fotbale ovlivní výsledek zápasu třeba malé podklouznutí při penaltě. Z dlouhodobého hlediska vyhrávají prostě dobří hráči.

Své pokerové dovednosti můžete také zdokonalovat a trénovat. Stačí navštívit největší pokerový portál v České a Slovenské republice Poker-Arena.cz, kde naleznou ty nejlepší strategické články a výuková videa. Mohou se zde také zapojit do studijní skupiny a získat coaching od špičkových pokerových profesionálů zcela zdarma!

Na Poker-Arena.cz čekají na čtenáře každý den nejnovější zprávy a zajímavosti ze světa pokeru, ale především také největší komunita českých a slovenských hráčů, které spojuje jejich koníček - poker.

Co mají ženy na následujících fotkách společného? Jsou krásné, mladé a hrají zatraceně dobře poker!

Seznamte se s nejúspěšnějšími a nejkrásnějšími ženami, které si hraním pokeru jak na živo, tak na internetu dokázaly vydělat již desítky milionů korun!

Liv Boeree - modelka, co už vyhrála 2 200 000$

Tato britská hráčka okouzluje všechny hráče u jakéhokoliv stolu, kam si sedne, a vlastně i všechny okolo. Začínala jako modelka, ale tuto profesi opustila, aby se stala profesionální hráčkou pokeru, což byl evidentně dobrý nápad.

Letos jsme ji mohli dokonce vidět v Praze na každoroční zastávce pokerové série European Poker Tour. Přečtěte si také rozhovor s Liv Boeree, který poskytla Liv na tomto turnaji exkluzivně pro Poker-Arena.cz.

Fatima Moreira de Melo - zlatá medaile z olympiády a 350 000$ v turnajových výhrách

Holandská hráčka pokeru a držitelka zlaté medaile z Olympijských her v Pekingu roku 2008, kde její tým dosáhl v pozemním hokeji na zlatou medaili, se také nemá za co stydět.

Leo Margets - od pokerové amatérky k 820 000$

Mladá Španělka ušla dlouhou cestu od okamžiku, kdy ji v roce 2007 naučil její tehdejší přítel hrát poker a nyní patří mezi zdaleka nejlepší pokerové hráče Španělska.

Vanessa Rousso - 3 475 000$

Francouzsko americká hráčka, která se umisťuje v top 5 nejvýdělečnějších hráček. Ve světě je poté známou modelkou a aktivistkou za práva pokeru, jakožto sportu. Po studiu teorie her se stala i slušnou šachistkou, ale poker jí díky větší dynamičnosti vyhovuje více. Je členkou profesionálního týmu největší online pokerové herny na světě PokerStars.

Vanessa Selbst - nejúspěšnější hráčka historie s více než 9 000 000$

Inu, co říci k nejúspěšnější hráčce historie, která má navyhráváno jen v turnajích více než $9 000 000? Je členkou Profi týmu PokerStars, zabývá se právy homosexuálů a až ji poker přestane bavit, tak má v plánu stát se právničkou v oboru civilního práva. U pokerových stolů se jedná o velice obávanou soupeřku, která budí respekt u naprosto všech, kteří její jméno kdy slyšeli.

Exkluzivní rozhovor s nejlepší hráčkou světa si rovněž můžete přečíst na stránkách Poker-Arena.cz - rozhovor Vanessa Selbst.

Článek připravila redakce největšího českého výukového pokerového portálu Poker-Arena.cz. Čtenáři zde naleznou každý den nejnovější zprávy a zajímavosti ze světa pokeru, výuková videa od českých profesionálů, strategické série, návody jak vybrat tu nejlepší pokerovou hernu či online casino a samozřejmě mnoho dalšího. Na diskusních fórech Poker-Arena.cz na Vás čeká největší a nejpřátelštější komunita lidí v České a Slovenské republice, které spojuje jejich koníček - poker.