Přejít k hlavnímu obsahu

NR s novou sestavou pojedou na CPH Games

13. 3. 2014 | 17:58 Counter-Strike 2
Před měsícem se objevila zpráva o znovuzrození organizace Necroraisers pod vedením Mateje 'MoOnTy' Kandlbauera (čtěte: MoOnTy obnovuje Necroraisers) a nyní přichází zpráva o nově složené CS:GO sekci.
Výchozí obrázek

Před měsícem se objevila zpráva o znovuzrození organizace Necroraisers pod vedením Mateje 'MoOnTy' Kandlbauera (čtěte: MoOnTy obnovuje Necroraisers) a nyní přichází zpráva o nově složené CS:GO sekci.

Nejnovější Counter-Strike byl před pár měsíci jednou z posledních aktivních sekcí, která dělala organizaci jméno a v této sekci byl právě i nový manažer MoOnTy. V nové sestavě ovšem jeho jméno nefiguruje, ale i tak se ve slovenském týmu objevuje jedno známé jméno vedle druhého.

S příchodem této sestavy se také objevila informace, že se Necroraisers zřejmě jako jediný česko-slovenský zástupce ukáží přesně za měsíc na známé lance v hlavním městě Dánska - Copenhagen Games 2014. Dle slov manažera MoOnTyho to není určitě poslední účast na lance takového formátu, takže se máme zřejmě na co těšit.

Vyjádření kapitána týmu Michala 'KETUBOR' Csontoše:

"Som opäť rád, že môžem hrať za NR pod vedením "Kandlbauera" a hlavne som vďačný, že mi dostatočne verí a vklada do mna a tímu čas. Veľa vecí sa udialo a zmenilo od mojho aktívneho pôsobenia a po naštartovaní na domácich lan akciách (Storm, District, EPS). Je to v prvom rade zásluha benqa a barbara, že som vlastne túto hru znova zapol a došiel k záveru, že stíham našu "top scénu". Ja len s chalanmi dúfam, že sa ukážeme teraz viac vonku. Som veľmi rád že môžem byť v tíme kde je ecko, benq, šialenec theton a ťahún queztone. Vďaka NR a partnerom sa nám otvára brána do EU na veľké turnaje. Verím, že nás budete podprovať a držať palce!! Najbližšie nás môžete vidieť na CPH v Dánsku, EIZO lanke, ICL, Dreamhacku a snad MČR - pobeham, čo sa dá."

Nynější sestava Necroraisers.CSGO:

{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš
{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Lukáš 'theton' Rybnicky
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnatko

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.