Přejít k hlavnímu obsahu

Water Joe - voda vašeho života

19. 5. 2014 | 10:46 Všechny hry
Chcete vyhrát turnaj? Vydržet pařit celý den i noc? Soustředit se? Podávat výkon, mít stále rychlé reflexy a logické úsudky? Pijte Water Joe, funkční vodu ochucenou přírodním kofeinem. 
Výchozí obrázek

Chcete vyhrát turnaj? Vydržet pařit celý den i noc? Soustředit se? Podávat výkon, mít stále rychlé reflexy a logické úsudky? Pijte Water Joe, funkční vodu ochucenou přírodním kofeinem. 

waterjoe

Water Joe je minerální voda obohacená přírodním kofeinem. Unikátní funkční voda působí jako energetický nápoj, avšak je ryze přírodní, bez konzervantů, éček, barviv a kalorií. Water Joe osvěží, povzbudí a hydratuje. Water Joe právě vstupuje na český trh. 

85 mg kofeinu

Jedna lahev vody Water Joe obsahuje stejné množství kofeinu jako šálek kávy – 85 mg – je však k dostání v praktickém balení, díky němuž si svoji dávku kofeinu můžete dopřát kdekoli, aniž byste se vystavovali dehydratujícím efektům kávy. Voda Water Joe je čistá pramenitá voda neutrální vůně a chuti s výtažkem kofeinu, která vás povzbudí. 

Kreativita, soustředění, energie

Voda Water Joe je vaším nejlepším partnerem v každodenním životě. Pomůže vám soustředit se při učení na zkoušky, při kreativním řešení pracovních úkolů i při zlepšování sportovních výsledků, udrží vás bdělé a svěží na party, koncertě nebo herním večeru, nabudí vás a zbystří vaše smysly, nedovolí vám usnout při dlouhé jízdě autem nebo náročném jednání. Co všechno dokáže(te s) Water Joe, zjistíte na videu na webu www.waterjoe.cz

S Water Joe nemáte nikdy žízeň a necítíte se unavení. Žijete naplno a zdravě! Water Joe koupíte v 0,5l designových lahvích s praktickým sportovním uzávěrem na oficiálních webových stránkách www.waterjoe.cz, v Brně v síti prodejen ryb Ocean48, v kantýně Centrum Šumavská Brno, AZ restaurant (AZ tower Brno) a IQ restaurant (Spielberk Office Centre), v Praze v kantýně business centra Garden Eleven a Empiria Tower. Water Joe je partnerem serveru Playzone.cz a potkáte se s ním na Prague Car Festivalu a veletrhu ForGames. Můžete si být jisti, že vás nenechá spát! 

Water Joe – chuť vody, síla kofeinu!

Minerální voda pochází z pramene v německém Hochwaldu (v Porýní – Falcku), kde se také obohacuje o přírodní kofein z kávových zrn. Název pochází z anglické slovní hříčky – Water znamená voda a Joe hovorově kafe. Více na www.waterjoe.cz.

Štítky: Water Joe