Přejít k hlavnímu obsahu

Ninjas in Pyjamas s novým supportem a midařem

12. 6. 2014 | 14:39 League of Legends
Po dalších potížích se sestavou představuje tým Ninjas in Pyjamas nové posily.Po neúspěšných kvalifikacích do LCS se sestava NiP ukotvila na amatérské scéně. Bohužel složení týmu se opět mění, tentokrát z důvodu opět trochu jiného. Ze sestavy byly vyhozeni Mithy a Nukeduck za to, že byli příliš toxičtí v soloQ hrách a od Riotu dostali ban na veškeré soutěže do konce roku.
Výchozí obrázek

Po dalších potížích se sestavou představuje tým Ninjas in Pyjamas nové posily.

Po neúspěšných kvalifikacích do LCS se sestava NiP ukotvila na amatérské scéně. Bohužel složení týmu se opět mění, tentokrát z důvodu opět trochu jiného. Ze sestavy byly vyhozeni Mithy a Nukeduck za to, že byli příliš toxičtí v soloQ hrách a od Riotu dostali ban na veškeré soutěže do konce roku.

Ninjas in Pyjamas museli řešit rychle z důvodu rozběhnuté Coke Zero Challenger Series. V semifinále prvního letního turnaje čeká NiP duel proti týmu Ocelota, tedy Gamers2. A kdo že tedy posiluje sestavu momentálně nejznámějšího amatérského týmu?

0

Původně se spekulovalo, že by se Alex Ich mohl přesunout na svoji dřívější pozici, tedy na mid, a do týmu by přišel nový topař. Tohle ovšem vyvrací posila, jejíž posledním známým působištěm je tým SK Gaming Prime, kde hrál společně s Mozillou. Řeč není o nikom jiném, než o Exilehovi. Druhým novým hráčem NiP je support, který před rozpadem působil v Cloud 9 Eclipse a chvíli také v LCS v barvách Gambit Gaming, Freeze tak má nového společníka na duo lince.

Jak se v nové pětici bude Ninjas in Pyjamas dařit, bude jistě zajímavé sledovat. Svoji prémieru ve dresu NiP si Exileh s Voidlem odbudou již dnes večer ve zmíněném duelu proti Gamers2. Zápas budete moci sledovat na streamu RiotGames dnes od 22:00, více na lolesports.com.

Nynější sestava Ninjas in Pyjamas:

{#Ruská federace} Alexey 'Alex Ich' Ichetkovin- Top Laner
{#Norsko} Tri Tin 'k0u' Lam - Jungler
{#Německo} Fabian 'Exileh' Schubert - Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek - Marksman
{#Estonsko} Erih 'Voidle' Sommermann - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.