Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games s novou sekcí

13. 5. 2016 | 11:54 Counter-Strike 2
Inside Games opět mění sestavu. Do týmu přicházejí teCkoO a Shad.Česká organizace Inside Games se dlouhodobě potýká s nestabilitou CS:GO sekce. Po neúspěchu na poslední velké LANce Y-GAMES sekci opustili dva hráči. Z týmu byl vyhozen in-game leader Jan "Flex" Ehrlich. Zároveň tým opustil i AWP hráč Dominik "Nio" Maxián, který přestoupil do Majestic Lions.
Výchozí obrázek

Inside Games opět mění sestavu. Do týmu přicházejí teCkoO a Shad.

Česká organizace Inside Games se dlouhodobě potýká s nestabilitou CS:GO sekce. Po neúspěchu na poslední velké LANce Y-GAMES sekci opustili dva hráči. Z týmu byl vyhozen in-game leader Jan "Flex" Ehrlich. Zároveň tým opustil i AWP hráč Dominik "Nio" Maxián, který přestoupil do Majestic Lions.

Do týmu nyní přicházejí dvě posily, které tak doplní přeživší trojku. První posilou je Tomáš "teCkoO“ Koširer, který bude působit na pozici in game leadera. Kdo čte pravidelně plazyone novinky, tak jistě, co je tento hráč zač, protože se v nich objevuje poměrně často. Naposledy se objevil v týmu Dark Tigers, který se bohužel rozpadl hned po zhruba dvou dnech kvůli odchodu Jindřicha "ZEDKA" Chyby do eXtatus. Kromě této zkušenosti prošel už celou řadu týmů. Na scéně se pohybuje od CS 1.6, šlo např. o týmy Gunrunners, NecroRaisers či iNfected. Problém je, že se tyto týmy dost často velmi rychle rozpadly, ale jak je vidět, tak teCkoO to stále nevzdává.

Druhou posilou je také bývalý hráč Dark Tigers a teCkův spoluhráč Petr "Shad" Němeček, který bude působit na AWP pozici místo Nia. Před působením v Dark Tigers hráli ještě s teCkem pod organizací Revital Gaming.

Tým budeme mít možnost již brzy vidět v lize RoG Ligy, kde se utká v prvním kole v zápase s Majestic Lions, kde působí právě bývalý hráč Inside Games Nio. Ve druhém kole se Inside Games utkají s eXtatus, kde pro změnu působí bývalý hráč Dark Tigers ZEDKO, takže půjde o velmi vypjaté souboje.

Oficiální vyjádření manažéra Inside Games Martina "Lactresse" Piskoře:

Před nedávnem jsme informovali ohledně odchodu dvou hráčů. Jak jsem již naznačil, okamžitě jsme začali jednat a našli náhradu. Nově do týmu tedy vítáme známé jméno scény Tomáše „teCkoO“ Koširera a s ním přichází i talentovaný AWP hráč Petr „Shad“ Němeček. Věříme že nová sestava má potenciál rovnat se top týmům v CZ/SK. Otestujeme to rovnou v nadcházejícím ROG Masters, kde nás čeká špička československé scény. O víkendu nás čeká bootcamp, abychom hráčům vytvořili menší team building. Je třeba si sednout ne jen ve hře, ale také jako lidi.

 

Myslíte si, že tato sekce bude stabilní a dokáže podat dobré výsledky? Snad budeme příjemně překvapeni, protože tento tým pod touhle organizací jistě šanci na úspěch má.

Aktuální sestava Inside Games:

{#Slovenská Republika} Tomáš "teCkoO“ Koširer
{#Česká Republika} Petr "Shad" Němeček
{#Česká Republika} Tomáš "Tomkeejs" Tomka
{#Česká Republika} Ondřej "EYO" Šťastný
{#Česká Republika} Martin "tv1" Dráha

Štítky: Inside Games