Přejít k hlavnímu obsahu

Razer RS: eSuba dnes pokračuje proti PENTA

6. 6. 2016 | 09:43 Counter-Strike 2
17. května odstartovala Razer Rising Stars Series, která je zaměřena na týmy mimo Tier 1. Liga je rozdělena do čtyř regionů, konkrétně na Evropu, Asii, Severní a Jížní Ameriku.Evropskou ligu tvoří 16 týmů. Pozvání se dostalo osm, zbylá osmička vzešla z kvalifikace. Mezi týmy bude rozděleno $20,000, všechny zápasy se hrají best-of-two. Přes kvalifikaci se dostala i eSuba, kterou čeká celá řada zajímavých zápasů, jelikož hraje každý s každým.
Výchozí obrázek

17. května odstartovala Razer Rising Stars Series, která je zaměřena na týmy mimo Tier 1. Liga je rozdělena do čtyř regionů, konkrétně na Evropu, Asii, Severní a Jížní Ameriku.

Evropskou ligu tvoří 16 týmů. Pozvání se dostalo osm, zbylá osmička vzešla z kvalifikace. Mezi týmy bude rozděleno $20,000, všechny zápasy se hrají best-of-two. Přes kvalifikaci se dostala i eSuba, kterou čeká celá řada zajímavých zápasů, jelikož hraje každý s každým.

eSuba {#Slovenská Republika}
vs.
{#Německo} PENTA Sports
benq1 {#Slovenská Republika}
HenkkyG {#Slovenská Republika}
MonttY {#Slovenská Republika}
fredi {#Česká Republika}
BLUEE {#Česká Republika}
 
{#Německo} kRYSTAL
{#Německo} tahsiN
{#Španělsko} loWel
{#Nizozemsko} mikeS
{#Evropská unie} TBA
 
6. 6. 20:00
 

V druhém kole soutěže eSuba čelila dalšímu soupeři, kterým byl tým Space Soldiers. Do zápasu opět nenastoupil rdO. Tentokrát ho zastoupil blade. První mapa byla de_cobblestone, kde turecký celek zvítězil 16:8. Na druhé mapě de_cache dokázala eSuba vyhrát pouze 2 kola, a tedy za stavu 16:2 zvítězil tým Space Soldier, který si odnesl 3 body.

Tuzemský tým dnes hrál proti PLAYZONE se záskokem, kterým byl BLUEE, rdO se zápasu nemohl zúčastnit z osobních důvodů. Na první mapě de_mirage se muselo jít až do prodloužení, vítězství ukořistila eSuba za stavu 22:20. S druhou mapou cache si poradil švédský tým a zvítězil za stavu 16:9, oba týmy si tak z pondělního zápasu odnesly jeden bod.

Týmy evropské ligy:

{#Polsko} CSGL{#Bulharsko} Orbit{#Evropská unie} Escape{#Dánsko} CPH Wolves
{#Německo} ALTERNATE aTTaX{#Evropská unie} LDLC{#Švédsko} DenDD{#Polsko} AGG
{#Turecko} Space Soldiers{#Evropská unie} HeyGuys{#Bulharsko} Bpro{#Švédsko} Iwku
{#Německo} PENTA{#Polsko} PRIDE{#Slovenská Republika} eSuba{#Švédsko} PLAYZONE

Rozdělení peněz:

1. místo - $10,000
2. místo - $5,000
3. místo - $3,000
4. místo - $2,000

Zdroj: HLTV.org