Přejít k hlavnímu obsahu

Cyber Gaming a tři nové posily v HS sekci

7. 6. 2016 | 16:44 Hearthstone
Hráče Cyber Gaming můžete potkávat pravidelně každé úterý na našich Nightcupech, od těch příštích jejich hustota bude ještě vyšší, CG posilují o tři nové hráče.
Výchozí obrázek

Hráče Cyber Gaming můžete potkávat pravidelně každé úterý na našich Nightcupech, od těch příštích jejich hustota bude ještě vyšší, CG posilují o tři nové hráče.

Cyber GamingMultiherní tým Cyber Gaming není v letošním roce tolik vidět, jako tomu bylo v létech dřívějších, například za éry některých League of Legends sekcí. Vlajkovou lodí týmu je právě Hearthstone sekce pod vedením Wiliama 'Thionfailer' Lenka, která po její očistě sice některé hráče propustila, ale v těchto dnech naopak přivítala trojici zajímavých posil.

Přestupy z jednoho týmu do druhého jsou každodenním chlebem a jinak tomu není ani tentokrát v případě Cyber Gaming. Hned dva hráči totiž přichází z konkurenčních iNvolute, konkrétně jde o Lukáše 'Zonic' Zonu a Miroslav 'Hany' Peška. Třetí novou tváří u Cyber Gaming je pak komunitě jistě dobře známý Zbyněk 'aimik' Jirásko. Tyto tři posily tak doplní dosavadní trojku a jsme zvědavi, jak moc nová konkurence týmu prospěje a jestli v blízké době uvidíme hráče CG zářit na domácích turnajích.

Aktuální sestava Cyber Gaming.HS:

{#Česká Republika} Wiliam 'Thionfailer' Lenk
{#Slovenská Republika} Kristián 'KiKo' Mezei
{#Česká Republika} Roman 'Thinny' Venhuda
{#Česká Republika} Lukáš 'Zonic' Zona
{#Česká Republika} Miroslav 'Hany' Pešek
{#Česká Republika} Zbyněk 'aimik' Jirásko

Štítky: Cyber Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.