Přejít k hlavnímu obsahu

Thjis jarním šampionem Evropy! +BALÍKY

13. 6. 2016 | 01:24 Hearthstone
Na zimním šampionátu jsme sice měli zástupce v podání Pokrovače, tentokrát se však z účasti českého hráče těšit nemůžeme. I tak je EU Spring Championship skvělým turnajem!UPDATE: Šampionem se stal ten nejkonzistnější Hearthstone za poslední měsíce, kterého jsme navíc považovali i za největšího favorita. Dalším účastníkem BlizzConu 2016 se stává Thijs "ThijsNL" Molendijk, jehož vítězné balíky můžete vidět na obrázku níže.
Výchozí obrázek

Na zimním šampionátu jsme sice měli zástupce v podání Pokrovače, tentokrát se však z účasti českého hráče těšit nemůžeme. I tak je EU Spring Championship skvělým turnajem!

UPDATE: Šampionem se stal ten nejkonzistnější Hearthstone za poslední měsíce, kterého jsme navíc považovali i za největšího favorita. Dalším účastníkem BlizzConu 2016 se stává Thijs "ThijsNL" Molendijk, jehož vítězné balíky můžete vidět na obrázku níže.

ThjisNL

Jarní šampionát je vyvrcholením dlouhodobého sbírání HWC bodů a následných Preliminaries, odkud nejlepší osmička postoupila na šampionát konaný v Los Angeles. Prizemoney mohou jít v tomhle případě stranou, mimo to se totiž hraje o přímý postup na listopadový BlizzCon.

Z námi sledovaných regionů dosud známe dva postupující - Oleho "Naiman" Batyrbekova z týmu Virtus.pro a Williama "Amnesiac" Bartona z Archonu. K nim se již tuto neděli přidá třetí jméno, největším favoritem je hráč G2 Esports Thijs "ThijsNL" Molendijk. Mimo něj jsou známějšími jmény mezi postupujícími například AKAWonder z SK Gaming nebo dvojice hráčů compLexity Loyan a Crane333. Oproti zimnímu šampionátu se tentokrát nehraje skupinová fáze, nýbrž se osmička hráčů popere rovnou v Single Elimination bracketu v BO7 zápasech.

2016 HCT - Europe Spring Championship
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo7bo7bo7 
 
{#Nizozemsko} ThjisNL4     
  {#Nizozemsko} ThjisNL4   
{#Itálie} Turna2     
    {#Nizozemsko} ThjisNL4 
{#Polsko} Loyan4     
  {#Polsko} Loyan1   
{#Velká británie} Georgec2     
      {#Nizozemsko} ThjisNL
{#Španělsko} AKAWonder2    Vítěz
  {#Německo} Casie1   
{#Německo} Casie4     
    {#Ruská federace} Iner3 
{#Dánsko} Crane3333     
  {#Ruská federace} Iner4   
{#Ruská federace} Iner4     
 

Štítky: BlizzCon
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.