Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness ukončují podporu League of Legends

15. 6. 2016 | 21:35 League of Legends
Organizace eEriness po nepodařené základní části RoG Masters pro jednou opět ukončila podporu nejpopulárnější MOBA hry současnosti.
Výchozí obrázek

Organizace eEriness po nepodařené základní části RoG Masters pro jednou opět ukončila podporu nejpopulárnější MOBA hry současnosti.

V eEriness v dřívějších letech na League of Legends hodně sázeli, nicméně v posledních měsících to nebylo ono. I tak se management týmu rozhodl vsadit na pětici, která si vybojovala slot v této sezóně RoG Masters, známou jako Tým 8. Bohužel za těch pár týdnů tým prostřídal několik hráčů a i když se snaha klukům nedala upřít, na postup do playoff o RoG Finals 10 to prostě nebylo. To nakonec neznamená nic jiného než disband.

Poslední hra eEriness v RoG Masters. Bohužel nebyla vítězná. (pro zvětšení klikněte na obrázek)

Jeden z manažerů organizace se na Facebook stránce vyjádřil jasně: "Neříká se mi to lehko, ale jsme z toho zklamaní a prozatím do odvolání nebudeme League of Legends podporovat." Tyto negativní zkušenosti se bohužel nakupily a tato sekce tomu holt nepomohla. Uvidíme, jak dlouhá bude pauza spojení eEriness a League of Legends, snad ne nekonečná.

Poslední známá sestava eEriness.LoL:

{#Česká Republika} Anh Le 'Anik' Hoang - Top Laner
{#Česká Republika} Václav 'CptLipánek' Maxa - Jungler
{#Česká Republika} Ondřej 'Ordno' Prachař - Mid Laner
{#Česká Republika} Aleš 'Sayn' Gall - AD Carry
{#Česká Republika} Marek 'Bimbo' Hanuš - Support

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.