Přejít k hlavnímu obsahu

Základní část RoG Masters je u konce

20. 6. 2016 | 19:48 League of Legends
Pátá sezóna RoG Masters v League of Legends má za sebou svoji základní část.UPDATE: Čtvrtfinále jsou za námi a my známe kompletní čtveřici. eXtatus si dle očekávání poradili s Majestic Lions, ale Inside Games zklamali a ve Svitavách uvidíme Dark Tigers.
Výchozí obrázek

Pátá sezóna RoG Masters v League of Legends má za sebou svoji základní část.

UPDATE: Čtvrtfinále jsou za námi a my známe kompletní čtveřici. eXtatus si dle očekávání poradili s Majestic Lions, ale Inside Games zklamali a ve Svitavách uvidíme Dark Tigers.

Obhajujícím týmem aktuální sezóny jsou eXtatus, ti však překvapivě zakončili Round Robin s 5 porážkami a patří jim tak třetí místo. To neznamená nic jiného, než že budou muset společně se třemi dalšími týmy absolvovat play-off, konkrétně čtvrtfinálovou fázi. Přímý postup do Svitav díky kvalitním výkonům získala eSuba s Fraternitas, naopak se nejméně dařilo Revital Gaming a eEriness, jejichž vystoupení je tak u konce a na RoG Finals 10 se nepodívají.

Čtvrtfinálové duely eXtatus proti Majestic Lions a Inside Games proti Dark Tigers se uskuteční tento víkend, tedy pouhý týden před velkolepou akcí. Kdo je podle vás největším favoritem na zisk titulu v lize RoG Masters #5? eSuba, Fraternitas nebo někdo jiný?

Štítky: RoG Masters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.