Přejít k hlavnímu obsahu

Balíky z DreamHacku, které musíte vyzkoušet!

22. 6. 2016 | 20:05 Hearthstone
Na letošním letním DreamHacku v Jönköpingu jsme byli svědky celé řady zajímavých balíků. Více než sto hráčů z celého světa předvedlo všemožné kombinace a my jsme se vám díky portálu Dailydot rozhodli přinést pět z nich, které určitě musíte vyzkoušet!
Výchozí obrázek

Na letošním letním DreamHacku v Jönköpingu jsme byli svědky celé řady zajímavých balíků. Více než sto hráčů z celého světa předvedlo všemožné kombinace a my jsme se vám díky portálu Dailydot rozhodli přinést pět z nich, které určitě musíte vyzkoušet!

Rdu Tempo Mage

Prvním z těchto pěti je Tempo Mage od vítěze turnaje Rdu z týmu G2 Esports. Tvůrcem jeho balíku je specialista na Freeze Mage "Laughing" a rumunský hráč se ho nebál vytáhnout i přes to, že na evropské scéně se více favorizoval právě Freeze Mage. Zajímavostí balíků je také double Flamestrike, který je v podobné situaci jako Doomhammer u Shamana - nikdy si ho nechcete líznout dvakrát, ale chcete zdvojnásobit svoji šanci mít v ruce alespoň jeden

Slugg Hunter

Číslem dvě je Midrange Hunter od Slugga. Není vůbec překvapivé, že právě tento typ balíku je v aktuální metě silný, ale volba některých karet u Slugga je více než zajímavá. Balík obsahuje jak populární nové karty jako Fiery Bat, Infested Wolf nebo Call of the Wild, nejednoho však překvapí zařazení legendárek Dreadscale, Princess Huhuran a také epické zbraně z klasického setu, kterou jsme na kompetitivní scéně neviděli... no už hodně dlouho!

Fr0zen Yogg Druid

Od příchodu starých bohů můžeme vidět spoustu C'Thun Druidů, které má v oblibě například Faeli, finalista turnaje Fr0zen však přijel na DreamHack se svým Yogg Druidem. Shodneme se nejspíše všichni, že Yogg-Saron je spíše karta pro zábavu na ladderu, ale v poslední době se začal stále častěji používat i na turnajích. Verze Fr0zena obsahuje ve svém složení komba s Fandral Staghelmem a Chosen One kartami nebo například dvojici Ancient of Warů.

SuperJJ C'Thun Priest

Čtvrtým na řadu je další tématický balík se starým bohem a to C'Thun Priest. Tento balík má na svědomí německý hráč SuperJJ, na němž si vylámal zuby ve čtvrtfinále také Namcor. Po přechodu na Standard sice chybí Priestovi karty jako Zombie Chow, Sludge Belcher nebo Lightbomb, ale SuperJJ C'Thunovi důvěřoval a jako jeden z mála tento balík využil. Zajímavostí tento balík tolik neskrývá, snad až na obsaženou dvojici Forbbiden Shapingů.

Senx/SuperJJ Pirate Warrior

A na závěr tu máme něco pro milovníky balíků, jejichž heslo je "SMOrc". Tento agresivní počin na turnaji vytáhl SenX a SuperJJ a není jím nic jiného než Pirate Warrior. Zdá se být až bláznivé, že oba hráči se s touto agresivní verzí dostali až do TOP16. Warrior je v aktuální metě v zajímavé situaci a archetypů má Garrosh či Magni celou řadu. S tímto balíkem lze hrát podobně jako se Zoo, ze začátku hry držet board a následně se snažit umlátit svého soupeře díky kartám, jako je starý dobrý Leeeeroy Jenkins!

Verze obou zmíněných hráčů se drobně liší, pokud si chcete připadat jako SuperJJ, měli byste Argent Horseridery nahradit kartami Arathi Weaponsmith a Captain Greenskin. Ať už se vám zalíbil tento agresivní Warrior či některý z předešlých balíků, hodně štěstí na ladderu!

Zdroj: dailydot.com
Štítky: dreamhack
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.