Přejít k hlavnímu obsahu

eStars.cz přetáhli CITRONS.cz pod svá křídla

7. 7. 2016 | 13:25 Rocket League
Nedávno jsme Vás informovali o tom, že CITRONS.cz vyhrávají měsíční finále Kaspersky série, pár dnů na to se tato sestava stěhuje do nového zázemí. Uvidímě, jestli jim přinese změna organizace štěstí v červencovém finále a obhájí prvenství.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme Vás informovali o tom, že CITRONS.cz vyhrávají měsíční finále Kaspersky série, pár dnů na to se tato sestava stěhuje do nového zázemí. Uvidímě, jestli jim přinese změna organizace štěstí v červencovém finále a obhájí prvenství.

Nově vytvořená organizace eStars.cz nedávno oznámila, že k CS:GO sestavě pod vedením FeiveShe, příbývá zázemí i pro hru Rocket League. Stanislav Písek se pro tento krok rozhodl, díky narůstající popularitě o tento herní titul. Vybral si tým CITRONS.cz, který předváděl skvělé výkony především zde v Kaspersky sérii. V Kaspersky sérii si dokázali svěřenci okolo Matěje "Matese" Hirnšala nejednou úspěšně vypořádat s celkem eXtatus (vítězové Y-GAMES) nebo Dark Tigers (dnes již Fraternitas). Týmu se dokonce začíná dařit i na evropské scéně. Tým eStars zde na portálu PLAYzone čeká v červencovém finále na 7 dalších celků, s kterými se utká o hru Guild Wars 2: Heart of Thorns. Na závěr tohoto článku pro Vás máme vyjádření obou stran k přestupu.


Vyhádření majitele Stanislava "AstaLaVista" Píska:

"Jsem velice rád, že po zdlouhavém jednání jsme se zdárně dostali k samotnému přestupu pod naši organizaci. Přístup kluků ke hře se mi velicé líbí a díky treninku také dosahují výsledků, které si jako organizace představujeme. Náš tým se tak rozrůstá o druhou herní sekci a postupně tedy děláme krůčky, které jsme si stanovili před zrodem samotné organizace eStars. Klukům přeji hodně štěstí a úspěchů jako doposud, ať se jim u nás líbí a věřte, že o nás ještě uslyšíte".

Vyjádření kapitána týmu Matěje "Mates" Hirnšala:

"Ze začátku bych chtěl za celý tým poděkovat za přijetí a skvělé přivítání do týmu eStars které patří Stanislavu "AstaLaVista" Pískovi. Celé to začalo, když jsme se s Devixem potkali na 4v4 turnajích, kdy ani jeden z nás netušil, že bychom hráli na lepší úrovni. Po několika chvílích jsme hráli na vyšší úrovni a poráželi spoustu týmů. Dlouho jsme hledali hráče, který by s námi chtěl hrát, až se naskytla situace, kdy jsme poprvé s Markem "Nalmon" Weiserem hráli tak, jak jsme si představovali. Po vítězství na turnaji Kaspersky, kdy Deviix a Nalmon odehráli opravdu skvělý turnaj a porazili celky Dark Tigers, eXtatus, ale také po krásném turnaji eSports Wall, kde jsme se umístili na krásném druhém místě s pěknou hrou proti celku HyperioN eSports. Chceme se dostat mezi TOP 3 celky na CZ/SK a trochu se také poprat o úspěchy na EU scéně."

Aktuální sestava eStars:

{#Česká Republika} Matěj "Mates" Hirnšal
{#Česká Republika} Denis "Deviix" Dvořáček
{#Česká Republika} Marek "Nalmon" Weiser