Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games představují Overwatch tým

14. 7. 2016 | 14:58 Overwatch
Název týmu byl změněn, tentokrát již doslova. Tým působící pod zkratkou NTBZ byl dosud mezi domácí špičkou jediným týmem bez organizace. Tenhle fakt však ode dneška neplatí.
Výchozí obrázek

Název týmu byl změněn, tentokrát již doslova. Tým působící pod zkratkou NTBZ byl dosud mezi domácí špičkou jediným týmem bez organizace. Tenhle fakt však ode dneška neplatí.

Šestice pod vedením Davida 'Nexos' Kuželky dosud hrála pod názvem NazevTymuBylZmenen, který byl týmu určen po přejmenování od adminů ESL. Hráči to však neřešili a více se soustředili na své výkony, jež nejsou vůbec špatné! Tým se pravidelně účastní Go4Overwatch turnajů, ze kterých má na kontě několik umístění na bedně a v tom posledním také prvenství. Postup do měsíčního finále však ve finanční odměnu kluci nepřetavili.

Inside Games

Dnešním dnem tedy Nexosův squad oficiálně přestupuje pod křídla organizace Inside Games. Dobrým parťákem bývalého hráče Hearthstone nebo Heroes of the Storm je Vladimír 'Leshran' Ditrych, oba se poznali právě při působení v eEriness.HOTS týmu. Jak je již v Overwatchi zvykem, hráči na něj přecházejí z jiných her.

Stejně tak tomu je i u bývalého hráče League of Legends Jana 'Fallken' Ptáček či Josefa 'BlubbaN' Bubáka, právě Ptáček se u Inside Games působil jako AP Carry před dvěma lety. Někomu bude jistě povědomé i jméno talentovaného Petra 'brody' Brodíka, který je známý spíše jako fotograf, tady ovšem bude trápit soupeře v akční FPS hře. Šestým do party a supportem Inside Games Tomáš 'Mezurashi' Věrtelář.

Zajímavostí je také to, že s týmem chvíli hrával turnaje i Martin 'Brejk' Nepraš, tedy dlouhodobě jeden z nejlepších Quake hráčů u nás. Ten ovšem ve finální sestavě IG nefiguruje.

Šestice je aktuálně na čtvrté pozici hodnocení MČR klasifikace a jak sám kapitán prohlásil, letošní Mistrovství ČR je pro hráče po boku zahraničních akcí tím největším cílem.

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.