Přejít k hlavnímu obsahu

Mistr ČR z roku 2013 posiluje Inside Games

11. 8. 2016 | 14:36 Counter-Strike 2
Aktuální lídr II. sezóny PLAYzone CS:GO ligy má konečně doplněnou sestavu, kdy po odchodu Tomáše 'teCkoO' Koširera tým zkoušel na jeho místo vícero hráčů.Nová posila Inside Games je však více než dostačující. Pátým hráčem do sestavy kapitána Tomáše 'Tomkeejs' Tomky se stává hráč, jenž se mimo jiné v roce 2013 stal s eSubou mistrem České republiky. Řeč je o slovenském střelci Marku 'Rusel' Račkovi, jehož posledním působištěm byl tým caseclickers.cc, respektive po krátkou dobu NecroRaisers.
Výchozí obrázek

Aktuální lídr II. sezóny PLAYzone CS:GO ligy má konečně doplněnou sestavu, kdy po odchodu Tomáše 'teCkoO' Koširera tým zkoušel na jeho místo vícero hráčů.

Nová posila Inside Games je však více než dostačující. Pátým hráčem do sestavy kapitána Tomáše 'Tomkeejs' Tomky se stává hráč, jenž se mimo jiné v roce 2013 stal s eSubou mistrem České republiky. Řeč je o slovenském střelci Marku 'Rusel' Račkovi, jehož posledním působištěm byl tým caseclickers.cc, respektive po krátkou dobu NecroRaisers.

Tomkeejs

Tomkeejs na červnové akci RoG Finals 10, kde IG skončili čtvrtí (Foto: Vojtěch Klapuch - Inside Games)

S novou posilou již Inside Games brázdí vody domácí i zahraničních turnajů, na jednom takovém je uvidíme bojovat v blízké době. Hlavní aktivitou týmu je však působení v II. PLAYzone lize, kde jim patří po osmi odehraných zápasech první místo. Na kontě však mají dvě prohry a tak bude hodně záviset na dohrávkách soupeřů, jako jsou eXtatus nebo eSuba. Včerejší skalp 16:3 proti eEriness je však dostatečnou demonstrací síly!

Pár slov k nové posile dodal kapitán Tomkeejs:

„V první řadě bych chtěl poděkovat našemu bývalému hráčovi Teeckovii za strávený čas v iG, ale bohužel z osobních důvodů jsme spolu nemohli dál pokračovat. Opravdu dlouho nám trvalo najít vhodného pátého střelce. Vyzkoušeli jsme velký počet hráčů, ale nikdo z nich nám pořádně nevyhovoval, až nakonec zkušený střelec Rusel do naší hry zapadal výborně a po několika zápasech jsme měli jasno.První společná akce na který byste nás měli vidět nebude žádná jiná než quitus-day na který doufáme, že uhrajeme co nejlepší výsledek.“

Aktuální sestava Inside Games:

{#Česká Republika} Tomáš 'Tomkeejs' Tomka
{#Česká Republika} Ondřej 'EYO' Šťastný
{#Česká Republika} Martin 'tvein' Dráha
{#Česká Republika} Petr 'Shad' Němeček
{#Slovenská Republika} Marek 'Rusel' Račko

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.