Přejít k hlavnímu obsahu

For Games: eSuba vítězí v showmatchi nad IG

9. 10. 2016 | 11:56 Overwatch
Pátý ročník veletrhu FOR GAMES nabídne tento víkend různorodý program, v rámci programu na stage v Alza VR hale (hala 2D) se uskuteční také Overwatch showmatch.Kdo sleduje domácí Overwatch scénu, tak určitě o kvalitě těchto týmů nemůže pochybovat. Zatímco Inside Games si vybudovali svoji pozici na čele žebříčku díky stabilitě sestavy a pečlivému tréninku, sestava eSuby naopak sází na individuality.
Výchozí obrázek

Pátý ročník veletrhu FOR GAMES nabídne tento víkend různorodý program, v rámci programu na stage v Alza VR hale (hala 2D) se uskuteční také Overwatch showmatch.

Kdo sleduje domácí Overwatch scénu, tak určitě o kvalitě těchto týmů nemůže pochybovat. Zatímco Inside Games si vybudovali svoji pozici na čele žebříčku díky stabilitě sestavy a pečlivému tréninku, sestava eSuby naopak sází na individuality.

MČR 2016 se sice blíží, ale i tak jsme se rozhodli pozvat tyto dva celky na veletrh FOR GAMES, kde se v rámci progamingového programu na Alza.cz stage uskuteční nejen tento showmatch. Pokud jste fanoušky jednoho z týmu, neostýchejte se přijít, souboj započne v neděli od 12:00. Kometovaný přenos však bude připraven i pro všechny gaučáky.

eSuba.INTEL {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} Inside Games

Davsa {#Česká Republika}
Derenecko {#Česká Republika}
ELWZOY {#Česká Republika}
Hydax {#Česká Republika}
Equieri {#Česká Republika}
denydesu {#Česká Republika}

 

{#Česká Republika} Nexos
{#Česká Republika} Leshran
{#Česká Republika} Sardis
{#Česká Republika} Mezurashi
{#Česká Republika} Fallken
{#Česká Republika} kunhuta

 Neděle 12:00
Stream: twitch.tv/alza
 

 1

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.