Přejít k hlavnímu obsahu

Zeus kapitánem Gambit

13. 10. 2016 | 01:02 Counter-Strike 2
Ruská organizace Gambit Esports dovršila proměnu svého CS:GO týmu! Očekávaně se k týmu připojil i Daniil "Zeus" Teslenko, bývalý kapitán Natus Vincere!
Výchozí obrázek

Ruská organizace Gambit Esports dovršila proměnu svého CS:GO týmu! Očekávaně se k týmu připojil i Daniil "Zeus" Teslenko, bývalý kapitán Natus Vincere!

Ikona východoevropské CS scény se stává oficiálně pátým hráčem Gambitu, kde bude zastávat nejen pozici kapitána, ale také i in-game leadera. Jak prozrazují manažeři týmu, "Nemohli jsme si nechat ujít Daniilovi vůdcovské schopnosti a dlouhodobé úspěchy, které dokázal ve svém předešlém týmu. Přestup z NaVi je tak už jen otázkou podepsání smluv. U nás bude mít své místo minimílně do konce roku 2017."

Zeus před pár dny oslavil patnáct let od profesionálního hraní a k tomuto výročí vydal nabušené video.

Ke Gambit se v pondělí připojil i kazašský talent z týmu Tengri Abay "HObbit" Khassenov, který u týmu bude figurovat jako "host". Na šestiměsíční zápůjčce nahradí jednu z ruských ikon Dmitriye "hooch" Bogdanova.

Hello guys! Je čas objasnit mojí herní situaci a musím vám poskytnout oficiální informace, na které jste tak dlouho všichni čekali. 

Pamatuji si, jak jsme s Edwardem v roce 2009 šli ulicí a vymýšleli jsme název pro náš tým. Bylo to zrovna poté, co jsme viděli film Avatar, který vyprávěl příběh o unikátní rase Na'Vi. A tak to začalo. Dnes zná Natus Vincere snad každý a je to jedna z nejúspěšnějších a nejznámějších herních organizací ve světě eSportu. Pro mě bylo NaVi jako můj domov, pomohl jsem jej založit a byl jsem na tuto organizaci vždy pyšný. Strávil jsem šest let na tom, aby se organizace dostala tam, kde je. Samozřejmě, je to obtížné brát to tak, že se naše cesty rozdělují, ale NaVi budou navždy mojí součástí a já zůstanu navždy její historickou součástí. Všem hráčům přeji, aby se posouvali jen kupředu ke svým cílům a aby reprezentovali "Born to Win" se stejnou pýchou jako jsem to dělal já. 

Jsem na začátku nové cesty, ale neustoupil jsem ze svých cílů! Nyní se o ně akorát podělím s hráči z Gambit Esports! Vím, že se o mě mnoho fanoušků, přátel a známých strachovalo, já ale doufám, že mi tuto volbu schválí a budou mě v mé budoucí kariéře i nadále podporovat. Mám teď mnoho nových povinností a vím, že to asi nebude zezačátku lehké, ale to mě nemůže zastavit! Slibuji, že do toho vložím všechno své úsilí, zkušenosti a trpělivost. Věřte nám a slibujeme, že vám přineseme nové Gambit Gaming!

Daniil "Zeus" Teslenko

Sestava Gambit

{#Ukrajina} Daniil "Zeus" Teslenko
{#Kazachstán} Abay "HObbit" Khassenov
{#Ruská federace} Mikhail "Dosia" Stolyarov
{#Kazachstán} Dauren "AdreN" Kystaubayev
{#Kazachstán} Rustem "mou" Telepov

{#Ruská federace} Rustam "TsaGa" Tsagolov - Analytik / Trenér

Štítky: gambit, Zeus