Přejít k hlavnímu obsahu

MČR v mobilních hrách představuje vlastní web

18. 10. 2016 | 15:38 Všechny hry
Na adrese www.mcrmobil.cz se rozjel web věnovaný historicky prvnímu MČR v mobilních hrách. V tom zatím pomalu gradují závěrečné kvalifikace pro finálovou událost.
Výchozí obrázek

Na adrese www.mcrmobil.cz se rozjel web věnovaný historicky prvnímu MČR v mobilních hrách. V tom zatím pomalu gradují závěrečné kvalifikace pro finálovou událost.

Brno, ČR – 18. října 2016 – Ve dnech 4. až 6. listopadu bude na Veletrhy Brno v rámci festivalu IN-JOY společnost PLAYzone pořádat své první Mistrovství České republiky v mobilních hrách, jehož generálním partnerem se stal Vodafone a hlavním partnerem Samsung. Zatímco online kvalifikace pro tuto akci, která bude umístěna v 1. patře pavilonu C, pomalu finišují, byl na adrese www.mcrmobil.cz spuštěn oficiální web.

Na Vodafone MČR v mobilních hrách 2016 postoupí 32 nejlepších hráčů v Clash Royale a také šest týmů z Vainglory a zatím můžeme za favority označit hráče eSuby. Ta nedávno angažovala aktuálně vedoucí dvojici kvalifikace Clash Royale a její tým ve Vainglory momentálně drží druhou pozici v championship divizi, a to jen s minimálním odstupem na vedoucí celek. V případě, že byste se chtěli ještě rychle zapojit do online bojů a probojovat se na MČR 2016 nebo si pouze chcete otestovat své schopnosti s ostatními, navštivte www.mcrmobil.cz, kde se dozvíte vše potřebné.

Více informací o Vodafone Mistrovství České republiky v mobilních hrách se dozvíte na www.mcrmobil.cz. Generálním partnerem akce je společnost Vodafone, hlavním partnerem společnost Samsung.

O MČR v počítačových a mobilních hrách

Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011 společností PLAYzone, která se stala jeho novým pořadatelem. Finále šestého ročníku se odehraje 4. až 6. listopadu na brněnském výstavišti jako součást festivalu IN-JOY, a to v samostatném pavilonu C.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.